Variante cn agvps 2014

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18916
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Variante cn agvps 2014

Mesaj de Vladut Mateianu »

Asta am si cerut Gabi, pareri personale, dar care sa reflecte optiunea clubului !

PS Intreaba-l pe Vali Martoiu daca i-a fost usor anul trecut sa gaseasca sponsori, in aceleasi conditii : CM in Romania ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RB Baits
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 794
Membru din: Dum Oct 03, 2010 10:30

Re: Variante cn agvps 2014

Mesaj de RB Baits »

Eu daca ma intrebati as vedea un campionat pe echipe (ca si mondialul de altfel), in 2 etape una eliminatorie si una finala cu 6 echipe - in 6 echipe fiecare team are 1 cap de sector un loc langa capul de sector si un loc de mijloc deci grilele sunt perfecte pentru toate 6.
3 manse sunt inutile
Radu Badica

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4345
Membru din: Mie Dec 13, 2006 12:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon
Contact:

Re: Variante cn agvps 2014

Mesaj de petre iulian »

doua manse de C.N -loturi

O mansa eliminatorie si raman 6 loturi in finala :wink:

Pe Corbu cand cazi langa o echipa mai modesta ai un mare avantaj .....in finala de 6 loturi sigur ramane `crema si avand si fiecare cate un cap de sector vad lucrurile mai echlibrate cu o finala :wink:

Se poate limita si nada la 100 kg de echipa daca ajuta pe careva :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

mihnea bh
Mesaje: 45
Membru din: Lun Noi 19, 2012 21:12

Re: Variante cn agvps 2014

Mesaj de mihnea bh »

varianta pe echipe de 2 pescari le-ar da si altora sansa sa se afirme, ma refer la cei fara cluburi , deci fara sponsori.
2 manse, una eliminatorie. ar fi o idee si cu limitarea cantitati de nada-boilies, din ratiuni financiare.

RB Baits
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 794
Membru din: Dum Oct 03, 2010 10:30

Re: Variante cn agvps 2014

Mesaj de RB Baits »

Limitarea la nada trebuie sa fie aceasi cu cea de la mondialul 2014 nu doar ca asa ne dorim noi asta poate sa o propuna organizatorul cm ului catre fips si dupa sa o utilizam si noi la CN.

La Varianta CM individual trebuie gandit ce facem la Mondiale:

Presupunere se califica Tomulescu - Baboieru care pescuiesc cu nada Carping , Dragan - Mitanu care pescuiesc cu nada Dragan si Iohann - Dinescu cu nada RB ce vor face la CM cu ce vor pescui?

Radu Badica

Avatar utilizator
vioril
Mesaje: 627
Membru din: Vin Aug 06, 2010 13:18
Puncte: 0
Localitate: mihailesti

Re: Variante cn agvps 2014

Mesaj de vioril »

cu mamaliga de la MITRANESCU :lol: :lol: :lol:
catch & release DOAR DACA E CAZUL

Avatar utilizator
miyagi
Pescar de competitie
Mesaje: 4837
Membru din: Mar Aug 03, 2010 17:52
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Variante cn agvps 2014

Mesaj de miyagi »

Parerea mea e ca performanta se obtine din repetari si nu la noroc. O mansa poate insemna bulan. Iar la CM-u sa se intample reversul. Noi avem noroc ca se desfasoara din nou pe Corbu si avem deja o experienta certa in 2012 cu cel mai bun rezultat obrinut vreodata. Daca te pliezi pe profilul existent imposibil sa nu ai si rezultate, bune. Nu zic perfecte, dar marea majoritate care ar putea participa la CN-u in conditiile desfasurarii pe echipe individuale de 2 au urmarit si acum 2 ani, dar si anul trecut ce s-a intamplat. Si ce s-a intamplat a fost pe mai multe manse.
Apoi, ca sa se elimine probabilitatea imposibilitatii de a reveni sau mentine in campionat din ratiuni financiare, in urmatoarea mansa se pot impune reguli obligatorii ce conduc la eliminare. De la mansa la mansa mai multa constrangere, mergand pe principiul ca obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Astfel s-ar elimina si eventualele discutii ca s-a organizat iarasi un CN-u doar pentru "bogati". Dupa eliminarile primelor / primei manse, cand se cern lucrurile, se pot crea si loturi. Indiferent ca vor trebui sa pescuiasca cu mamaliga, daca mamaliga i-a condus in finala, spre exemplu.
Unele din cerintele ce pot conduce la eliminarea de la mansa finala, spre exemplu, ar fi conditionarea de apartenenta la un lot. Un lot se poate integra sau poate fi asimilat de catre un club mai usor decat sa plimbi "traseistii" de la mansa la mansa, in finala ramanand si posibilitatea cluburilor puternice sa-si impuna stilul.
Partea financiara se poate discuta inca de la bun inceput, percepandu-se o taxa modica de participare si creandu-se un fond de rulment pentru participare la CM-u, oricare dintre aceste echipe individuale avand posibilitatea sa aiba parte de o participare asigurata si din punctul asta de vedere. In finala, fiind mai mult atributul cluburilor, se poate discuta si despre sponsorizari, asa stimulandu-se si aspectul asta. Plus ca daca se intampla din prima mansa, vor aparea mai multi "jucatori" pe piata, fiecare avand posibilitatea de a-si aduce proprii sponsori.

@Gabi Sandu.

Nu in Portugalia iti face reclama cel care participa la CM-u cu sponsorizare ci in tara pentru ca este urmarit de aici de catre toata lumea si nu numai. Sunt destui si din afara interesati de noi.
Un alt aspect care ar trebui luat in considerare ar fi acela in care sa se dea sanse si baltilor. Stim ca avem Clubul Pelicanul si Darvariul. O balta pretentioasa in care pestele e greu de gasit, dar ce e mai important de invatat / deprins de catre o echipa decat faptul ca "un peste te ridica, un peste te coboara, un peste iti da viata si tot el te omoara". Diferenta de un peste punctabil te poate face campion mondial sau te poate cobora de pe podium. Asta vazandu-se si la Montargil.
Dupa Darvari putem discuta despre Chiroiu si Green Lake. Alta balta dificila, cu multe structuri unde prinzi mai des decat pe Darvari, dar care te poate invata, pe langa pescuitul "izolat", drill-uitul in structuri. Pe Corbu exista si agataturi in traseu si ar fi mai usor celor ce trec de astfel de probe sa inteleaga Corbu. Si exemplele pot continua. Am mai putea sa discutam despre Planet si Horgesti sau Doripesco si Energy sau Overten etc, astfel dezvoltand si principiul bazelor proprii de antrenament, al regionalizarii sau desfasurarii pe fond federativ cum se va cere la un moment dat, fiecare club sau balta putand contracta si putandu-se promova reciproc.
In concluzie, zic eu ca un CN-u extins aduce cat mai multe resurse si ne permite sa avem o participare la CM-uri mai facila, dar si performante mai mari pe viitor, resursele improspatate si, de ce nu, o altfel de piata, incepand cu anul care va veni :wink: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”