Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calitate

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calitate

Mesaj de daddy caddy »

Concurs calitate(10 pesti)/cantitate,departajarea se v-a face la calitate.....3 sectoare,castigatoarea fiecărui sector ocupând o treaptă a podiumului in urma punctajului obținut!!!!
TAXA INSCRIERE 4500 ron
Echipe de 4 pescari

Arbitrajul este asigurat de brigada APS condusă de Gabi Calota


Loc1. 35.000ron
Loc2. 25.000ron
Loc3. 15.000ron
Captura competiției 4500 ron
Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa şi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura.
3. Se poate pescui doar cu plumb. Este interzisa folosirea momitorului sau a plumbului pentru pasta.
4. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par.
5. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
6. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
7. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 8 m.
8. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
9. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
10. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
11. Nu este permis focul deschis in cort.
12. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

NADIRE

13. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
14. Nu se poate folosi momeala vie. Pentru nadire este permisa folosirea mixurilor, semintelor, boilies-urilor si peletelor!
15. Bulgarii de mixuri, preparati folosind ingredientele de mai sus, trebuie sa nu depaseasca 60 mm in diametru.
16. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi doar bastonul de nadire (cobra), cupa de nadire, catapulta, lopata de nadire, spomb-ul sau racheta de nadire, precum si accesoriile PVA solubile (fir, sac sau banda).
17. Saculetii solubili, racheta de nadire sau spombul nu trebuie sa aiba diametrul mai mare de 60 mm. Pasta pe plumb este interzisa.
18. Este interzisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire, etc) intre orele 19:00: si 9:00
19. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
20. Se admite nadirea cu seminte dar doar dava acestea sunt cel putin fierte..

REGULI DE CONCURS

21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 20:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi ferma cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu al fermei si cu instiintarea arbitrilor. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina in perimetrul Baltii 4.
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita pe picioare (cradle), a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15) si a spray-ului dezinfectant. Daca vreunul din aceste obiecte lipseste, echipa va putea incepe pescuitul in momentul remedierii situatiel. Se pot retine maxim 4 pesti intr-un sac de pastrare, daca pestii au greutatea individuala mai mica de 4 kg. (un sac nu va depasi in niciun caz 16 kg)
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.

CANTARIREA

28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur), cu greutate de minim 1 kg.
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului. De asemenea nu se vor retine pestii vizibil mai mici de 1 kg.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acestia vor lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu.
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza iar echipa va fi sanctionata.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
33. Orice pescar poate participa la orice cantarire, in calitate de martor. La cantaririle suplimentare, arbitrii vor anunta standurile invecinate, iar un concurent din aceste standuri poate participa ca martor, daca doreste. In cazul existentei vreunui martor la cantarire, se va trece pe fisa de cantarire standul din care provine martorul, iar aceste trebuie sa semneze fisa in rubrica aferenta.
34. Pescarii pot solicita cantarire suplimentara in cazul unui peste mai mare de 10 kg (ziua) sau 15 kg (noaptea) - daca pestele in cauza nu are cel putin 10, respectiv 15 kg, va fi repus in sac si va fi cantarit la urmatoarea cantarire oficiala. Intre orele 20 si 7 este considerata noapte. Cantaririle suplimentare se fac in ordinea solicitarii acestora. Cu 30 de minute inainte de cantaririle oficiale si cu 1 ora inainte de finalul concursului nu se mai efectueaza cantariri suplimentare.
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator si arbitri. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa (si martor, daca exista).
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Se pastreaza un singur peste intr-un singur sac, (cu exceptia pestilor pana in 4 kg). Pestii se vor pastra fara lest, pietre sau alte obiecte puse in sac. La cantarire, concurentii vor depune pestii cu grija in salteaua de cantarire, asezata pe salteaua de receptie.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantarele ulterioare.
39. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentant al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei. Orice contestatie se va face in scris si va trebui insotita de o garantie de 100 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, garantia va fi returnata.
42. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a cantaririlor se va sanctiona cu eliminare directa din concurs.

SANCTIUNI:
Se sanctioneaza cu AVERTISMENT nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 8, 10, 19, 21, 24, 25, 29, 30. Se sanctioneaza cu AVERTISMENT (si penalizare 50 kg) nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 5, 7, 12, 22, 23, 27, 31, 37.
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 1, 2, 3, 4. 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 32, 38, 42, precum si cumularea a doua avertismente.

Sectorul 1: A1-B12-B11-B10-B9-B8-B7-B6
Sectorul 2: A2-A3-A4-A5-A6-A7-A8-A12
Sectorul 3: A9-A10-A11-B1-B2-B3-B4-B5


Premiile sunt valabile in cazul participării a 24 de echipe!Avansul garantează participarea in concurs si este in valoare de 2000de ron .Achitarea avansului trebuie facuta pana la data de 15 septembrie!
Pentru alte detalii va stau la dispozitie la tel 0745860607.Radu!Multumesc.

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
STIL OSTIL

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calita

Mesaj de daddy caddy »

LISTA DE INTENTIE;
1.AS LA CRAP
2.BUJI BAITS
3.LEO+PARTENERI
4.CS.ENERGY
STIL OSTIL

Avatar utilizator
Razvan Gheorghe
Mesaje: 999
Membru din: Lun Oct 23, 2006 11:23
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calita

Mesaj de Razvan Gheorghe »

CARPBAIT FISHING CLUB-RAZVAN GHEORGHE+MARIUS CIPCIGAN+POGAR MARIAN
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calita

Mesaj de daddy caddy »

LISTA DE INTENTIE;
1.AS LA CRAP
2.BUJI BAITS
3.LEO+PARTENERI
4.CS.ENERGY1
5.CARPBAIT FISHING CLUB-RAZVAN GHEORGHE,MARIUS CIPCIGAN,POGAR MARIAN
6.KO.BAITS-IOHANN KRAUS
7.HERMES PERIS-FLORIN MASU
8.CS ENERGY2
STIL OSTIL

George Tite
pescar de competitie
Mesaje: 1851
Membru din: Lun Mai 31, 2010 18:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calita

Mesaj de George Tite »

SECRET OF THE CARP

ionutbb
Mesaje: 36
Membru din: Joi Mai 05, 2011 22:29

Re: Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calita

Mesaj de ionutbb »

Bogdan Marius +parteneri

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calita

Mesaj de daddy caddy »

LISTA DE INTENTIE;
1.AS LA CRAP
2.BUJI BAITS
3.LEO+PARTENERI
4.CS.ENERGY1
5.CARPBAIT FISHING CLUB-RAZVAN GHEORGHE,MARIUS CIPCIGAN,POGAR MARIAN
6.KO.BAITS-IOHANN KRAUS
7.HERMES PERIS-FLORIN MASU
8.CS ENERGY2
9.SECRET OF THE CARP
10.BOGDAN MARIUS +PARTENERI
STIL OSTIL

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calita

Mesaj de daddy caddy »

LISTA DE INTENTIE;
1.AS LA CRAP
2.BUJI BAITS
3.LEO+PARTENERI
4.CS.ENERGY1
5.CARPBAIT FISHING CLUB-RAZVAN GHEORGHE,MARIUS CIPCIGAN,POGAR MARIAN
6.KO.BAITS-IOHANN KRAUS
7.HERMES PERIS-FLORIN MASU
8.CS ENERGY2
9.SECRET OF THE CARP
10.BOGDAN MARIUS +PARTENERI
11.ALTSTADT CARP TEAM
STIL OSTIL

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 12:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calita

Mesaj de FelixTintea »

Club Crap Cristian

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: Cupa DELTA DIN CARPATI ED1 9-13 OCT 2018 (96 ORE) Calita

Mesaj de daddy caddy »

LISTA DE INTENTIE;
1.AS LA CRAP
2.BUJI BAITS
3.LEO+PARTENERI
4.CS.ENERGY1
5.CARPBAIT FISHING CLUB-RAZVAN GHEORGHE,MARIUS CIPCIGAN,POGAR MARIAN
6.KO.BAITS-IOHANN KRAUS
7.HERMES PERIS-FLORIN MASU
8.CS ENERGY2
9.SECRET OF THE CARP
10.BOGDAN MARIUS +PARTENERI
11.ALTSTADT CARP TEAM
12.CLUB CARP CRISTIAN
STIL OSTIL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”