Vă aducem la cunoștință că www.crapmania.ro utilizează fișiere de tip cookie și alte tehnici similare pentru a asigura funcționarea site-ului și protejarea datelor dvs., pentru a vă oferi o experiență cat mai placută și personalizată, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul într-un mod anonim.
Le oferim partenerilor noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză a traficului informații cu privire la modul in care folosiți site-ul nostru prin intermediul cookie-urilor pe care ei le pot seta.
Membru din: Mie Dec 09, 2009 3:47 pm Mesaje: 465 Localitate: bucuresti
Eu nu cred ca este ok UP-ul in fiecare zi.Cei care platesc reclama sunt da-ti in jos de cei care vand sh ,sau noi dar vechi de o zi doua.Am aceleasi reguli ca si cei de la vanzari doar ca mai si platim pt asta.Ar trebui sa fie un up la 3 4 zile pt cei care nu platesc si unul pe zi pt cei ce platesc.Am mai vb cu Dan dar degeaba....Ar trebui o varianta care sa vina si in ajutorul nostru a celor care platim spatiul publicitar nu crede-ti?
Membru din: Lun Noi 16, 2009 11:18 am Mesaje: 1183 Localitate: Bucuresti
Pt cei care platesc reclama sa se faca topicurile lor sticky. Adica sa ramana permanent primele de sus a paginii indiferent de cate up-uri dau muritorii...
Membru din: Dum Oct 03, 2010 8:54 pm Mesaje: 3950 Localitate: IASI
Puncte: 0
Lao scrie:
Pt cei care platesc reclama sa se faca topicurile lor sticky. Adica sa ramana permanent primele de sus a paginii indiferent de cate up-uri dau muritorii...
Calul bun se vinde oricum, nu are nevoie de laudatori sau UP-uri eterne...
_________________ "Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia." "Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Membru din: Mar Dec 10, 2013 11:13 pm Mesaje: 173 Localitate: Bucuresti
Eu personal, am observat o îmbunătățire in privința modului de prezentare a anunturilor. Mai ales din momentul in care au apărut moderatorii noi. Felicitari baieti!
Membru din: Mie Noi 11, 2009 12:48 pm Mesaje: 3067 Localitate: Tulcea
Puncte: 0
Zarel scrie:
Eu personal, am observat o îmbunătățire in privința modului de prezentare a anunturilor. Mai ales din momentul in care au apărut moderatorii noi. Felicitari baieti!
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum