Vă aducem la cunoștință că www.crapmania.ro utilizează fișiere de tip cookie și alte tehnici similare pentru a asigura funcționarea site-ului și protejarea datelor dvs., pentru a vă oferi o experiență cat mai placută și personalizată, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul într-un mod anonim.
Le oferim partenerilor noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză a traficului informații cu privire la modul in care folosiți site-ul nostru prin intermediul cookie-urilor pe care ei le pot seta.
Membru din: Mar Sep 17, 2013 4:29 pm Mesaje: 238 Localitate: Bucuresti
gabriel2vsl scrie:
Cit costa o husa rigida pentru 2 cobre scurte? Se aseaza bine in ea cobrele Zarguzon? Care este modul de livrare?Multumesc !
O husa rigida pentru 2 cobre scurte costa 150 ron. Se aseaza bine fiind făcută manual husa. Dacă sunteți din București livrarea se face personal , dacă sunteți din provincie prin curier( Fan Curier ).
Membru din: Mie Feb 17, 2010 2:36 am Mesaje: 1184 Localitate: Bucuresti
Dar pretul pentru o husa pentru 3 sau 4 cobre, cat costa?
_________________ Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Membru din: Dum Sep 02, 2012 2:42 pm Mesaje: 226 Localitate: SATU MARE
am primit vineri husa pentru 2 cobre de distanta varianta cu tuburi la 90 ron. husa inpecabila si caliatatea serviciilor inpecabila persoane de cuvant si respectoase recomand cu incredere
Membru din: Joi Oct 17, 2013 12:07 pm Mesaje: 209 Localitate: Bucuresti
am luat si eu o husa rigida pentru 3 cobre , executie de finete a produsului si seriozitate , recomand cu incredere
_________________ Yesterday we obeyed kings and bent our necks before emperors. But today we kneel only to truth, follow only beauty, and obey only love
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum