Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Nu se pune apa calda. De aia ii si spune AGR. Amidon cu gelifiere la rece. Am crezut ca am scris destul de clar, dar unora dintre voi va e si greu sa cititi pe principiul "muieti-s posmagii?"Sigi scrie:Ma gandesc ca se pune apa calda, in care in prealabil s-au adaugat celelalte componente lichide ale boilies-ului...
Revin pe searea cu reteta..Andrei91 scrie:Ce mix ai fosot acolo ? de curios intreb.
o reteta scrisa pe jumatate .Traian George scrie:- Canepa macinata.
- Faina de peste
- Srot de tara [porumb, floarea soarelui, grau]
- Oua [am folosit oua doar la cere tari.]
- Lapte porumb dulce
- C.S.L
- Arome.
* Cu cele tari am pescuit si am avut ceva capturii nu foarte mari dar au prins. Dabea astept sa le pot incerca si pe cele solubile.
Buna seara.adyi01 scrie:o reteta scrisa pe jumatate .Traian George scrie:- Canepa macinata.
- Faina de peste
- Srot de tara [porumb, floarea soarelui, grau]
- Oua [am folosit oua doar la cere tari.]
- Lapte porumb dulce
- C.S.L
- Arome.
* Cu cele tari am pescuit si am avut ceva capturii nu foarte mari dar au prins. Dabea astept sa le pot incerca si pe cele solubile.
Multumim oricum !