Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Acest lucru este aproape imposibil de calculat corect De ce? Prin simplul fapt ca la multe din ingredientele existente pe piata nu exista tabele cu valoarea nutritiva a produselor respective!Sorin Ionescu scrie:Ideal este sa-ti calculezi valoarea proteica cat si a carbohidratilor din boilesul tau si in functie de ceea ce vrei sa obtii te joci cu procentele anumitor ingrediente cu valoare proteica mare. In cazul tau poti jongla intre 0.5% si 15% fara probleme.
despre firmele consacrate solar,nutra,dynamite etc......................adica daca in bilele redy made este atat pesmet sau gris,oare si in mixuri este la fel?Sorin Ionescu scrie:@mihasca_doru
sa puna atat pesmet???????? NU PESMET,GRIS..!!! eee poate am exagerat putin..doar putin...
oare in mixurile lor exista aceasi cantitate de pesmet ...... DESPRE CINE VORBESTI??
DRAGANE, jura tu ca nu ai foaie de calitate........Bogdan Dragan scrie:Acest lucru este aproape imposibil de calculat corect De ce? Prin simplul fapt ca la multe din ingredientele existente pe piata nu exista tabele cu valoarea nutritiva a produselor respective!Sorin Ionescu scrie:Ideal este sa-ti calculezi valoarea proteica cat si a carbohidratilor din boilesul tau si in functie de ceea ce vrei sa obtii te joci cu procentele anumitor ingrediente cu valoare proteica mare. In cazul tau poti jongla intre 0.5% si 15% fara probleme.
Genes Florin scrie:DRAGANE, jura tu ca nu ai foaie de calitate........Bogdan Dragan scrie:Acest lucru este aproape imposibil de calculat corect De ce? Prin simplul fapt ca la multe din ingredientele existente pe piata nu exista tabele cu valoarea nutritiva a produselor respective!Sorin Ionescu scrie:Ideal este sa-ti calculezi valoarea proteica cat si a carbohidratilor din boilesul tau si in functie de ceea ce vrei sa obtii te joci cu procentele anumitor ingrediente cu valoare proteica mare. In cazul tau poti jongla intre 0.5% si 15% fara probleme.
cu tot ceea ce inseamna produsul repesctiv...