Ai doua oale cu sarmale mari
Una e plina de sarmale facute din varza umpluta cu orez si ceapa si o sarma cu carne buna ca la mama acasa si o oala la fel de mare plina cu sarmale dupa reteta clasica bune toate de te lingi pe unde iese.
Nu stii exact care oala e aia buna si care e aia naspa... ce faci??? De unde mananci si tu o portie onesta de 10 12 sarmale??
Ați luat-o pe arătură. Omul a cerut o rețetă ieftină, care nu înseamnă neapărat de proastă calitate, cum nici scump nu e echivalent cu bun. Dati-i omului o rețetă, sau nici nu va deranjați să plecați de acasă dacă nu aveți boiliesuri de 70 de lei? Și cum se face ca porumbul fiert și mămăligă prind în continuare foarte mult peste? Pe bălțile respective nu sunt crapii educați sau cum?
50 ml Atractant (CSL,Belachan,L030,amino etc)
Aroma (ramane la decizia ta,poti folosi 7 ml squid si 3 ml capsuna ) poti sa si renunti la ea daca faci partide lungi
Ulei de ficat de cod 15 ml
ceva indulcitor ,la nevoie se poate folosii si melasa 30 ml
Pudra de krill sarea si si chilliu poti sa le inlocuiesti cu robin red sau cu belachan poti jongla cu mixul.La fel si cu partea lichida o poti inlocui cu block de belachan daca faci o reteta cu belachan,sau cu orice alte arome sau atractanti,asta ramane sa vezi cum ai rezultate mai bune.Reteta asta nu depaseste 35 de lei pe kilogram de mix nu de boilies !
Eu iti recomand sa folosesti faina de peste LT sau faina alba de peste in niciun caz faina de peste furajera.Mai poti scadea pretul mixului daca inlocuiesti jumatate din cantitatea de wpc cu Vitamelo.
Aceasta reteta are undeva la 40% proteina pe kilogram.Este un boilies de cursa lunga care poate fi transformat usor in unul de atractie pentru partide mai scurte.Sper ca ti-am fost de folos,se gasesc si alte retete doar trebuie sa cauti.
Aceasta reteta este putin modificata,dar la baza este reteta lui Mark Mckenna.
P.S Indicat ar fi in loc de izolat de soia sa folosesti faina predigerata de peste,dar asa ar mai creste pretul kilogramului de boilies.
Ultima oară modificat Mar Aug 11, 2015 23:38 de către ritesco, modificat de 2 ori în total.