Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Roagă-l pe el să explice care-i avantajul(şmecheria) cu zahărul. Poate aflăm lucruri noi.alinakes scrie:Ok, am inteles, nu trebuia, am facut o prostie, trecem peste.
Razvan mi-a spus ca le pot folosi, ai alta parere sau alte sfaturi ?!
Intreb ca poate in viitor altii vor citi topicul si vor invata din discutia asta.
Te-a băgat definitiv în ceaţă, când cu zahăr, când fără zahăr...razvan u. scrie:Alinakes am scris in pagina anterioară cum se prepară.
Fire întinse.
Razvan, multumesc frumos de sfat. Citisem reteta si dupa ea am preparat, mai putin inspiratia (proasta) de a mai adauga zahar si la fierbere. Acum sunt sigur ca cei care vor cauta reteta si vor citi topicul nu vor mai face greseala mea. Voi folosi krusha sa le sparg si cred ca le pot utiliza fara probleme.razvan u. scrie:Alinakes am scris in pagina anterioară cum se prepară.
Fire întinse.
Da, fără pic de zahăr, arome sau îndulcitori.alinakes scrie: @gabi1 - Tu ai o reteta proprie de preparare ?