Dacă ai ciuguli vreo câteva cu mămăligă rece făcută cu fulgi chili...ai să zici că=i tartina ta preferată!gabi1 scrie:Dacă tot recomanzi "reţeta cu zahăr" argumentează te rog avantajul folosirii lui.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Dacă ai ciuguli vreo câteva cu mămăligă rece făcută cu fulgi chili...ai să zici că=i tartina ta preferată!gabi1 scrie:Dacă tot recomanzi "reţeta cu zahăr" argumentează te rog avantajul folosirii lui.
Salut Albert,Albert scrie:La astea mega-ultra preparate, indiferent de firma, unde-i "zeama mucilaginoasa"? Oare sunt preparate corect? Sunt bune? ...ca la cat costa...
Salut. Eu nu am incredere in aceasta nada tocmai din motivul asta. Am incercat si eu cu alune gata preparate si nimic. Daca sunt atractive pentru crapi doar cand au intrat in fermentare inseamna ca pestele vine la aroma aia de fermentare, nu la alune, si un kg de porumb fiert si lasat la fermentat probabil e mai bun pentru ca are mai mult zahar si fermenteaza mai puternic.ejas scrie:Salut Albert,Albert scrie:La astea mega-ultra preparate, indiferent de firma, unde-i "zeama mucilaginoasa"? Oare sunt preparate corect? Sunt bune? ...ca la cat costa...
Pe astea la borcan de 1kg le-am folosit pentru saculetii solubili sau pe firul de par impreuna cu spuma flotanta. In nada le-am folosit pe celelalte preparate in zahar.
Am incercat sa vad daca fac diferenta. Si.. nu.. nu o fac.. Nu merita diferenta de bani.
Cu cele la sac de 5kg, preparate cu oricare din metodele de mai sus, acoperi tot ce ai nevoie in materie de nada, momeala, etc