Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ EXPIRAT!

Vând Crapi proaspeti capturati din Dunare :)

Altele de pescuit
422
31 aug. 2023 15:59
Vand 05 kg de crapi proaspeti capturati din Dunare . Astfel de capturi sunt rare iar gustul inconfundabil de Dunare il face sa fie absolut deliciosi si inconfundabili . Uneori , exemplarele sunt ” insotite ” cu icre din belsug :))

Consumul regulat al acestui pește ajută la normalizarea nivelului zahărului din sânge. Persoanele cu diabet zaharat, este indicat să se includă în dietă o dată la două sau trei zile.

Consumul regulat al acestui pește contribuie la eliminarea accelerată a otrăvurilor, a zgurii și a excesului de colesterol dăunător din organism

Crapii crescuți în pepiniere se hrănesc cu hrană artificială, care poate conține antimicrobieni, coloranți și acceleratori de creștere. Aceste substanțe pot avea un impact negativ asupra funcționării organelor interne ale unei persoane

La solicitarea dvs . exemplarele pot fi transate in variante rondele sau file si imediat ambalate in pungi speciale , vidate si la final etichetate cu mentiuni relevante .

Livrarile se realizeaza oriunde in Romania sau Europa , in cutii termoizolate sau in alt tip de ambalaj dorit , respectand astfel conditiile de conservare si igiena !

Pentru Bucuresti , Sibiu , Timisoara transportul este asigurat rapid .

Raspund cu placere la intrebari :)
29 lei / kg
Virgiliu Zamfir - 39 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.