Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ EXPIRAT!

Vând Scrumbie proaspata capturata din Dunare :)

Altele de pescuit
369
04 iun. 2023 15:00
Doamnelor / Domnilor ,

Am placerea sa ofer 04 kg de scrumbie proaspata capturata din Dunare , probabil una dintre cele mai delicioase specii de peste din Romania .

Este pestele cel mai bogat in grasimi din lume la nivelul ei de marime .

Grăsimea scrumbiei de Dunăre este formată din acizi graşi polinesaturaţi care înlesnesc curăţarea vaselor de sânge reuşind aproape integral eliminarea grăsimilor care se depun pe pereţii lor după mâcarea de zi cu zi. Astfel se întâmplă fenomenul prin care în loc să se depună grăsimile pe pereţii vaselor de sânge, acestea sunt curăţate de aceste grăsimi.

Scrumbia capturata pe sectorul Dunarii de la Galati , este cea mai delicioasa de pe tot cursul Dunarii asa cum rezulta din studiile de specialitate . ( link doveditor )

Tocmai din acest motiv se organizeaza cu succes in fiecare an ” Festivalul ScrumbieI ” la Galati , unic pe tot cursul Dunarii din Romania ( link doveditor )

Pentru persoane domiciliate in Timisoara , Sibiu , Bucuresti , Belgia , Olanda si Germnaia transportul este asigurat rapid .in conditii perfecte care nu afecteaza calitatea produsului .

Raspund cu placere la intrebari :)
42 lei / kg
Virgiliu Zamfir - 24 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.