Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ EXPIRAT!

Vând Vand bibani capturati din Dunare

Altele de pescuit
306
20 ian. 16:23
Doamnelor / Domnilor ,

Am placerea sa ofer 5 kg de bibani capturati din Dunare , calibre estimative : 400 gr , reprezentand un adevarat d e l i c i u culinar :)

Bibanul este unul dintre cei mai deliciosi pesti de apa dulce . :)

Cu o carne foarte buna , gustoasa si putine calorii, bibanul are multe proteine, lipide putine , dar sanatoase, vitamina B12, seleniu, fosfor, sodiu, colina

Pentru ca se digera rapid si este plin de proteine si nutrienti esentiali de calitate, bibanul este bun si aduce beneficii  femeilor care alapteaza. Sistemul imunitar al femeilor si al copilului este intarit si rezista mai bine in fata atacurilor , calciul, seleniul si magneziul fiind  cele mai importante in lupta cu virusurile ,  bacteriile  cu microbii. Copiilor mai mici li se poate da biban in cantitati mici, dar dupa 3-4 anisori.

Bibanul in alimentatia zilnica va contribui la dezvoltarea creierului si la imbunatatirea functiilor sale esentiale   , va evita aparitia in  timp a bolii Alzheimer, afectiunilor  psihice si cognitive. 
Vitamina B12 in special are un rol crucial in mentinerea sanatatii sistemului nervos central.

Materia cenusie nu mai dispare asa de repede pe masura ce inaintam in varsta, mai ales din regiunile din creier care controleaza emotia si memoria.

Livrari rapide oriunde in Romania sau Europa , in conditii sporite de igiena si securitate .

Raspund cu placere la intrebari :)
27 lei / Kg
Virgiliu Zamfir - 28 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.