Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ EXPIRAT!

Vând Barcă JOY – Criber Nautics

Ambarcațiuni
593
02 nov. 2023 11:02
Detalii constructive

Ambarcațiunea JOY este destinată agrementului și turismului nautic, pescuitului și vânătorii în conformitate cu legislația în vigoare. Este o ambarcațiune cu pupă oglindă, forme de „U“ și prova degajată. Bordurile sunt prevăzute cu un clin, baza are o chilă în PD și una în fiecare bord care îi conferă o bună stabilitate statică în navigație, precum și o bună rigidizare a carenei.

Ambarcațiunea are ca propulsie principală o pereche de vâsle de circa 2,3 m și poate transporta 3 persoane și bagajele de mână ale acestora. Opțional, poate fi propulsată cu ajutorul unui motor de maxim 8 kw , de preferință electric. Nescufundabilitatea este asigurată de chesoanele structurale din prova pupă de sub bancheta centru și de volumul structurii ambarcațiunii.

Este construită dintr-un material compozit, conform unei rețete proprii, bazată pe un amestec special de fibră cu rășină. Barca JOY este finisată într-o gamă variată de culori și concepută în conformitate cu cerințele esențiale de construcție.

Fotografiile și alte reprezentări grafice au caracter informativ, putând exista diferențe între imagini și produsul executat.

Specificații tehnice

categoria de proiectare: D – Dunăre, deltă, ape interioare și lacuri
număr de persoane: 3
lungimea maximă: 4.23 (m)
lățime maximă: 1.32 (m)
înălțime de construcție: 45 (m)
înălțimea oglinzii: 0.415 (m)
masa ambarcațiunii goale: 85 (kg)
Accesorii Opționale
vâsle din aluminiu cu pană din plastic (set 2 buc.)
furcheți inox
vestă de salvare
Garanție
2 ani, cu posibilitate de extindere
Videoclipuri
896 €
Criber Nautics - 8 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.