Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ ÎNCHIS!

Vând HUSA SHIMANO

Lansete
1212
28 mai 2017 19:10
Husa Shimano Compact Rod Sleeve Pentru 4+2 Lansete 3.90m
Husa pentru 4 lansete confectionata din material durabil, cu compartimentele interioare separate pereti despartitori bine captusiti pentru protectie sporita. O atentie deosebita a fost acordata imbunatirii rezistentei in timp, prin implementarea tehnologiei Power Stitch ce implica cusaturi duble pe toata lungimea husei.
2 buzunare si 2 benzi de prindere cu Velcro pozitionate la exterior permit atasarea a inca 2 lansete. Mai dispune de un buzunar exterior cu fermoar pentru atasare minciog. Husa Shimano 4+2 Compact Rod Sleeve este dotata cu fermoare de buna calitate Duralast si utilizeaza sistemul Aero Quiver care permite, prin intermediul bretelei de umar, sustinerea mai mutor accesorii prin ancorarea la inelele de prindere din extremitati.
Partea superioara este largita pentru a permite inmagazinarea lansetelor cu inel de 50mm, iar partea inferioara este prevazuta un strat neted din nylon rezistent la apa si care poate fi curatat usor.
Caracteristici:
Dimensiuni: 210 x 35 x 33 cm;Capacitate interior: 4 lansete 3.90m cu mulinete montate;Separator compartimente captusit;Buzunare exterioare si benzi cu Velcro pentru atasarea a 2 lansete suplimentare;Fermoar de calitate Duralast;Cusaturi dublate;Manere din neopren;Poate primi lansete cu inel de 50mm ;Buzunar mic exterior pentru chei sau telefon mobil;Buzunar exterior cu fermoar pentru minciog;Sistem Aero Quiver;Sistem Power Stitch
150
cristii matache - 11 anunţuri postate, 0 comentarii
1 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.