Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ EXPIRAT!

Vând lansete Shimano Tribal TX9 3.9m Intensity

Lansete
9022
27 feb. 2018 14:09
Vand patru lansete de pescuit la crap, Shimano Tribal TX-9 Intensity, noi. Pretul este 1350 lei/bucata. Lansetele se pot vinde si la bucata, nu tin neaparat sa le vand doar impreuna. Lanseta Shimano Tribal TX9 reprezinta unul din modelele de varf din gama actuala de la Shimano si se adreseaza acelor pescari care prefera sa aiba scule de top in materie de pescuit. Lansetele sunt proiectate pentru a se putea lansa cu ele la distante considerabile, dar in acelas timp sunt foarte placute si in dril, nefiind "pari" in timpul drilului. Noua serie Shimano Tribal TX-9 Intensity beneficiaza de ultimele inovatii din procesul de fabricare a fibrelor de carbon, realizata pe un blank din carbon HPC300 + Biofibre cu ajutorul tehnologiei Nano Alloy Technology.
Rezultatul este un blak cu un cu unul din cele mai subtiri si puternice profile realizate vreodata. Sunt echipate cu inele usoare si foarte rezistente Fuji SIC K-Type, cu inel de plecare de 40mm ce nu va afecta performantele in lansare. Acest inel are practic aceleasi performante cu un inel clasic de 50mm dar dimensiunile si greutatea sunt reduse.
Manerul slim cu finisaj EVA, este proiectat cu o lungime optima pentru a oferi cele mai bune conditii in tipul utilizarii.
Toate lansetele din seria TX-9 sunt echipate cu mandrina speciala Shimano 3K woven carbon, ce include un locas special pentru isotop.
Atat modelele de 12' cat si celele de 13' sunt lansete excelente pentru lansarile lungi. Caracteristici:
- lungime: 3.9m
- lungime transport: 198cm
- blank: HPC300 & Biofibre & Toray Nanoalloy
- greutate: 423g
- inele: 6 (Fuji stainless steel SIC K-type )
- 2 tronsoane
- mandrina: Shimano 3K woven carbon
- grip: EVA
- putere: 3.75lbs
- husa pentru transport din material textil. Alte informatii va pot oferii pe mesageria privata sau la telefon.
1350
Zsolt Zsolt - 27 anunţuri postate, 1 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.