Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Vând Navomodel TRIMARAN LOTUS + sonar TOSLON TF 500

Navomodele
187
31 mar. 13:34
Navomodel Trimaran LOTUS + sonar Toslon TF 500 cu GPS pentru navomodele , ambele raza de actiune aprox 400m, achizitionate de la magazin specializat in 2020. Montaj sonar, setari sonar/barcuta/ telecomanda + revizie in 2022 la Delfin Boats Brands.
Folosite doar de 2 ori in 2020. Navomodelul nu are nici un semn de utilizare iar sonarul dupa cum se vede are inca tipla de protectie pe ecran.
Vine cu 4 acumulatori si husa cu husa NGT pentru navomodel (Incap barcuta fara suport si 2 acumulatori)
Pentru caracteristici detaliate navomodel vedeti site Marele Pescar; cuva stanga cu basculare brusca, cuva dreapta cu basculare brusca/progresiva. Revine in punctul de plecare daca iese din raza de actiune a telecomenzii sau simte ca acumulatorul nu mai duce.
Sonarul are functie de memorare pozitii GPS pentru a duce nada in aceleasi puncte.
Nota: acumulatoarele au fost puse la incarcat din cand in cand, nu la 60/90 zile cum scrie la carte - nu m-as baza pe unul singur, dar toate 4 probabil ca duc o sedinta de pescuit de 24h.
Se vinde cu husa pt sonar si telecomanda (astora 2 am uitat sa le fac poze - se pot da pe email / whatsapp impreuna cu alte detalii)

Se livreaza cu 3 chargere de 12V

Mai multe poze pe https://www.olx.ro/d/oferta/navomodel-trimaran-lotus-sonar-toslon-tf-500-4-acumulatori-husa-IDi6aJs.html
4000 RON
Tavi 2 - 16 anunţuri postate, 0 comentarii
Bucureşti
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.