Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ EXPIRAT!

Vând aplica 666 , UNDE / CUM / CERINȚA DE ALĂRARE LA FRATIA ILLUMINAT

Turism
571
04 feb. 2023 02:19
whatsapp la +22393587689 dacă vrei să te alăture Illuminati, vreau să mă alătur Illuminati Brotherhood/unde sau cum mă pot alătura Illuminati /how to fine Illuminati /unde sau cum mă pot alătura Illuminati Brotherhood în zona mea/sunt interesat să mă alătur Illuminati /unde sau cum mă pot conecta cu un agent sau un membru Illuminati/Am nevoie de conexiune Illuminati/Am nevoie de un număr Illuminati/Vreau să mă alătur lui Illuminati Lucifer/ Caut numărul Illuminati/ Contactați Agentul Illuminati William James Wayne acum.
CUVINTUL DE COMANDA NOU ILLUMINATI SECRET
King St Charleston, SC 29401 SUA / TEXAS DOLLAS CITYȚară: SUA/Afganistan/Albania/Algeria/Andorra/Angola DISPONIBIL ÎN TOATE ȚĂRILE / în întreaga lume
WhatsApp +22393587689
Site: www.join-illuminati-brotherhood.online
Email, al cărui sediu este: contact@join-illuminati-brotherhood.online
Bine ați venit la Illuminati
==================================================== ==================================================== ==================================================== ===
Ești frustrat în viață? Ce tip de avere vrei? Astăzi, Luciferul ne-a ordonat să aducem membri în împărăția lui. Te-ai săturat de sărăcie și acum vrei faimă, putere și bogății . Puterile noastre magice sunt dincolo de imaginația ta. am putea face magie în numele tău cu privire la situația ta financiară, evenimentele viitoare sau orice este important pentru tine. avem puterea și folosim puterea. suntem Illuminati și am putea schimba cursul destinului. Vino la noi și te vom ajuta. Spune-ne ce vrei și ne vom ocupa de treaba. Este cineva sau ceva ce vrei să ai? Vrei avere (Vrei să-ți crești contul bancar?, Ai nevoie de fonduri pentru a te bucura de o viață bună? Te-ai săturat să muncești din greu și să afli unde?) sau fericire? societatea cea mai puternică vă urează bun venit la Illuminati.. contact inițierea Illuminati acasă Trimite-ne cea mai importantă dorință a ta și ne vom lucra cu puterile în favoarea ta. Când completați formularul de comandă online, asigurați-vă că îi spuneți Illuminati ceea ce doriți! Contactați-mă prin e-mail: {contact@join-illuminati-brotherhood.online }Adăugați-mă pe WhatsApp +22393587689

Ce este Illuminati?
Termenul „Illuminati” a fost folosit în multe contexte și a fost atribuit unei varietăți de indivizi sau grupuri. Aleși inițial ca nume pentru o societate secretă europeană din secolul al XVIII-lea, Illuminati moderni este o creatură total diferită de cea a Illuminati din Bavaria. Astăzi Illuminati este folosit în mod obișnuit ca termen generic pentru a descrie elita conducătoare, un grup relativ mic de plutocrați. care posedă și guvernează lumea noastră în mod colectiv. Numărul exact de oameni din acest grup și gradul de control și influență pe care îl au asupra afacerilor mondiale este greu de determinat, dar existența clasei conducătoare în sine este larg acceptată la ambele capete ale lumii. Spectru politic. Această superclasă extrem de organizată funcționează în propriile lor interese comune, fie în îmbunătățirea afacerii sau nu. Acest grup din umbră se află în centrul tuturor teoriilor moderne ale conspirației Illuminati.
Grupul rezonează cu ce mișcare, o organizație de rădăcină a plantelor medicinale născută în urma crizei financiare din 2008 Occupy, a numit un procent. Fundamentaliştii creştini şi profitorii de OZN-uri şi-au adăugat adesea propriile întorsături, inclusiv obişnuitele raţe de adorare a lui Satana şi sacrificiul de sânge, făcând folosirea termenului de Illuminati ambiguu. Vom examina unele dintre cele mai populare teorii despre conspiraţia Illuminati şi vom analiza lor asemănări și diferențe.
PROCEDURA DE CONECTARE A MEMBRILOR Illuminati.PASI DE URMAT:
1. Membrii plătesc o taxă de 200 USD.
2. Primiți o serie de cod secret (S.S.C.N)
3. Veți primi un apel telefonic sau un e-mail către Grand Lodge Lordul nostru vă va ghida în următorul pas, precum și data, ora și locația ceremoniei de inițiere. NB: Odată ce plata este finalizată, vi se va trimite prin e-mail o chitanță pentru această tranzacție. După ce vă confirmăm plata, vă vom contacta imediat și veți trimite, de asemenea, o scrisoare de invitație prin e-mail către Illuminatii noștri locali pentru ceremonia de inițiere în termen de 24 de ore de la data la care plătiți taxa de înregistrare pentru membri. Scrisoarea de invitație va fi un număr de serie secret (S.S.C.N) pe care îl veți genera pentru a vă identifica în Lojile noastre din întreaga lume.
NB: Odată ce participați la ceremonia de inițiere, va fi prezentat oficial Societății Rețelei Mondiale Illuminati și va primi toate beneficiile și privilegiile noilor membri ai Illuminati.
1. Un premiu în numerar de 3.000.000 USD USD pentru calitatea de membru binecuvântat ca noi membri
2. O nouă mașină Sleek Dream evaluată la 300.000 USD USD.
3.O casă de vis cumpărată în țara pe care o alegeți.
4. O lună de vacanță (plătită integral) la destinația turistică de vis.
5. Pachet de membru Golf de un an.
6.A tratament V.I.P în toate Aeroporturile din lume.
7.O schimbare totală a stilului de viață.
8.Acces la Bohemian Grove.
9. Plată lunară de 1.000.000 USD în contul dvs. bancar în fiecare lună ca membru
10. Întâlnire rezervată pentru o lună cu Top 5 lideri mondiali și Top 5 Celebrități din lume.
200USD
William james - 4 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.