Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Au ajuns "dulapii" la Corbu

vineri, 17 ianuarie 2014
Lacul care a gazduit primul Campionat Mondial de Pescuit la Crap organizat in Romania vine cu o noua surpriza pentru pescarii de crap.
Florin Carstocea ne-a declarat: "In luna ianuarie 50 de crapi cu greutati cuprinse intre 10 si 29,7 kg au ajuns la Corbu II". 
 
 
 
 
In 2014 sunt sanse foarte mari ca lacul Corbu sa organizeze un nou Campionat Mondial. 
 
 
 
Click aici pentru galerie foto completa de la popularea din aceasta luna, precum si cea din luna noiembrie a anului trecut. 
6 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • vineri, 17 ianuarie 2014 22:15

    Florin Coacaza : felicitari domnule Carstocea! Intrebarea e cati din cei 50 sunt intre 10 si 20 de kg si cati peste 20 de kg ? se poate sa ne detaliati un pic?

  • duminică, 2 martie 2014 12:47

    viorel ionescu : INTERESANT!toti pescarii de renume alearga dupa exemplare sarite de 15kg si cu cat nr acestora e mai mare cu atat balta devine mai atractiva. OARE NU EXISTA POSIBILITATEA DISCUTIEI DE LA PATRON DE BALTA CONCURS CU MANAGERI DE CRESCATORII PISCICOLE PENTRU COMENZI FERME DE EXEMPLARE CONSIDERABILE CA GREUTATE?nu 50 buc ci 500 buc si nu de la o crescatorie ci de la 10. La cati bani se incaseaza din organizari de concursuri cred ca merita efortul dvs. de a raspunde cerintele participantilor.monturiporumb.ro