Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

CATCH REPORT - 22 kg in Delta Dunarii!

miercuri, 21 septembrie 2016
crap 22 kg delta
 
Calin Visoianu, proprietarul Doctor Fishing, a prins crapul din fotografie pe o vreme urata, cu ploaie si vant puternic. A pescuit cu boiliesuri productie proprie din ingrediente Stiky Baits. Pestele a fost pastrat in sac la o adancime de 2 metri, iar ieri a fost transportat la lacul Teiu, acolo unde a ajuns in conditii foarte bune si probabil se va si acomoda. "22 de kg de vise implinite pe Dunarea Veche. Crapul l-am facut cadou celor de la Teiu.", a spus Calin Visoianu.
 
Crapmania.ro 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • miercuri, 21 septembrie 2016 13:04

    Dan Gabriel Calinescu : Mai exista magazinul doctor fishing? Am vrut sa merg la ei pe adresa de pe site si nu mai exista magazinul. cei din zona ziceau ca a dat faliment sau ceva de genul...

  • miercuri, 21 septembrie 2016 20:58

    Flash Flash : Superb acest exemplar. Dar, totusi, de ce a-i muta un peste atat de frumos, adaptat deja la un mediu cu adevarat salbatic, intr-o balta populata cu tot felul de pesti bolnavi sau apatici(sa nu-mi spuna mie careva p-aici ca 80-90 la suta dintre "pepinierele" astea private romanesti, nu sunt pline de boli) ? Ma bucur ca nu l-ati bagat la stomac, sa nu ma intelegeti gresit, dar cand ma uit la acest superb exemplar si mi-l imaginez intr-o balta plina de crapi oglinda (poate cei mai urati pesti din lumea asta), ma doare sufletul.

  • miercuri, 21 septembrie 2016 22:51

    Ionut Petre : Frumos pește, dar ce folos. Nu sunt de acord cu mutarea lui intro baltă privată, din care sa profite băieții de bani gata, încă un exemplu de nepăsare din partea autorităților Române.

  • miercuri, 21 septembrie 2016 22:54

    Ionut Petre : Deci, să înțeleg că exemplu de mai sus se numește pescuit sportiv?.

  • joi, 22 septembrie 2016 08:39

    Levente Lukacs : Din acest gest reiese foarte clar mentalitatea pescarului, mai mult respectul lui fata de delta dunarii. Cum sa-l faca cadoua acest crap mai? Ideologic vorbind...De cand este proprietatea lui sa-l faca cadou? Jalnic.

  • joi, 22 septembrie 2016 10:49

    adrian bunoiu : Mda si asa zisi ''pescari de crap titrati''dau un exemplul foarte bun pentru ceilalti si mai ales pentru ce tineri,iei tot ce prinzi acasa ca dunarea nu are patron sau paznic sa te verifice la juvelnic. CADOU DOMNUL VISOIANU insemna sa l lasati in mediul lui ca tot sunteti un mare pescar si iubitor de dunare Urat gesti din partea unuia care prin emisiunile lui proveaza cash&release.

  • joi, 22 septembrie 2016 13:05

    ALEXANDRU IOAN VALEA : "Flying Carp" un fenomen care a luat amploare si in tarile asa zis "civilizate" , odata cu cererea tot mai mare din partea pescarilor de exemplare "over". Cel putin pe aicea nu se lauda nimeni cu asa ceva Dimpotriva....In Franta amenzile sunt usturatoare(se spune peste 20.000€).....Rusine asa-zisu-lui pescar de crap....

  • joi, 22 septembrie 2016 14:27

    Bozdoc Liviu George : Ma intreb cati dintre dumneavoastra cunoasteti balta TEIU,e un loc extraordinar unde pestele creste in conditii excelente.Vara aceasta am fost norocos ca sa pot obtine prin mari interventii o zi de pescuit la un pret infim fata de ceea ce se ofera. Balta este C&R iar daca din greseala a murit vreun peste va sfatuiesc sa o luati la fuga rapid .... Se poate retine rapitorul ( mari dimensiuni) si carasul fara limita de cantitate.Nu sunt un expert in piscicultura dar cred ca acest exemplar o sa traiasca bine acolo si o sa fie un mare aport la fauna lacului...

  • joi, 22 septembrie 2016 17:18

    viorel ionescu : Sunt nevoit sa intervin deoarece merita toata atentia si admiratia noastra Calin Visoianu,un pescar titrat,care a participat si participa la concursuri de pescuit ocupând locuri fruntase.Colaborator si realizator a unor filmari de exceptie in cadrul postului Fishing&Huntig Chanell,membru marcant al echipei crap24.ro,avand subiecte interesante zi de zi,patron al firmei Doctor Fishing. Oameni buni in regulamentul baltilor dar si al râurilor scrie clar negru pe alb ca se pot retine 4-5kg de peste pe zi SAU o singur exemplar mai mare de 5kg,deci Calin Visoianu daca a retinut un peste de 22kg de vise,asa cum i-l denumeste el,mi se pare corect,este un om care a respectat regulile ARBDD si de asemenea din momentul capturarii exemplarului este propietarul exemplarului de 22kg. In alta ordine de idei daca acest domn pe care-l stimez foarte mult, a transferat ,ACUM PROPRIETATEA SA,adica pestele, intr-un lac sau amenajare piscicola cum este balta TEIU este un lucru bun.De ce?fiindca omul nu la sacrificat cum putea face oricine si in plus de asta Calin s-a nascut in judetul Arges mai bine spus in Câmpulung iar balta Teiu reprezinta o balta de suflet a sa din taramurile natale. Viorel Ionescu monturiporumb.ro Si de incheiere acest crap de 22kg a fost donat NU vandut pe800de euro cum se practica

  • joi, 22 septembrie 2016 21:18

    Ionut Petre : Viorele laso moale, cum poți să vi cu astfel de argumente de ex:a donat pestele și nu a luat bani pe el , sau și mai rău "nu la sacricat "

  • joi, 22 septembrie 2016 21:22

    Ionut Petre : Și eu îl cunosc pe acest om și urmăresc emisiunile lui sau mai bine zis urmăream , acest om îmi da lecții de cum să am grijă de peste și cum să îl eliberezi , și el ce face donații.

  • joi, 22 septembrie 2016 21:30

    Ionut Petre : Bravo mai băieți, și ne mai plângem ca suntem conduși de hoți și penali, dar domul Calin Visanoiu ce face?.Să vă luați de mână cu domnul Oprea ca nici el nu era de vina ci groapa.

  • joi, 22 septembrie 2016 21:42

    Ionut Petre : Așa și domnul Visanoiu, nu la mâncat da la donat.Tocmai ăsta ma deranjat Viorele , ca acest om da lecții de C&R , dacă era nea Ion săracul din deltă mai ziceam dar domul Visanoiu , nu nu,acest om ar trebui sa fie un exemplu pentru pescari , un exemplu pozitiv nu negativ. Și cu ăsta am încheiat. Fir întins tuturor, dacă va mai avea cine să-l intida .

  • joi, 22 septembrie 2016 21:47

    Bozdoc Liviu George : IONUT PETRE pentru comentarii in afara de pescuit si peste cred ca exista alte forumuri. Aici suntem pe un forum public nu la cazarma , putem avea fiecare opinia sa la care tinem putin sau mult...

  • joi, 22 septembrie 2016 23:59

    Calin Visoianu : La baza deciziei de a dona acest frumos exemplar a existat un singur factor. ARBDD-ul a luat anul acesta in premiera hotararea de a permite pescuitul industrial cu plase pe acest segment de Dunare Veche incepand cu data de 1 septembrie. De atunci si pana astazi lipovenii au ridicat de aici tone de crap. Numarul mare de plase amplasate de la iesirea de pe Ingusta si pana la intrarea in Raducu a facut ca multi pescari care au venit la o partida de pescuit sportiv in aceasta perioada sa se aleaga cu cizmele motoarelor zobite datorita plaselor luate in elice. (Personal, intr-una din noptile trecute am ajutat un domn din Brasov ce plutea in barca in curent deoarece se alesese cu elicea blocata. Ud, inghetat de frig, omul nu mai putea ajunge la cortul care era la 2 km distanta. Era furtuna, asa ca i-am dat haine uscate si l-am oprit pe barca mea pana dimineata). Aceasta bucla a Dunarii, ca de altfel si celelalte, au reprezentat din totdeauna un areal fantastic pentru dezvoltarea diverselor specii de peste. Cum a putut ARBDD sa ia o astfel de decizie, nu imi pot explica. Ca urmare domnilor, am considerat ca sansele ca acest peste sa ajunga in perioada imediat urmatoare in plasele lor era destul de mare. Un astfel de crap are o varsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani. Sunt linistit, pentru ca acum va putea sa implineasca 50. Va multumesc.

  • vineri, 23 septembrie 2016 07:34

    viorel ionescu : In fiecare an de pe data de 1septembrie se da drumul la pescuitul"LEGAL"CU SETCI.cunosc acest fenomen deoarece din 1990 si pana in prezent am frecventat Dunarea Veche si eu imi nadeam locul si dupa ce plecam seara locul meu era napadit de sute de metri de plase astfel oamenii asa zisi cinstiti si cu acte in regula de a prinde zeci de tone de peste isi bateau joc de toata munca mea si a fiecarui pescar care nadea. Vladut Mateianu patronul de la Senzor pescuieste in zonele unde a pescuit si Calin si a nadit cu sute de kg de boilies pentru a se simti bine si vine in spatele lui SETCARUL si arunca plasele decimând totul din zona.Si atunci Ionut Petre cum e cu retinutul unui simplu peste,adevarat de 22kg si eliberat unde s-a dorit de catre Calin. Fratilor e jale mare la Dunare se prind fara nici o evidenta contabila mii de tone de peste,se fura ca-n codru ,pestele e decimat pana la inexistenta si noi ne legam de un gest,de-o donatie. Pacat,nu ne dam seama cum vorbim si ce vorbim.ARBDD-UL,AJVPS-UL,POLITIA DE FRONTIERA CE FACETI NUMAI IESITI LA CONTROALE SAU VA INTELEGETI CU SETCARI SI ENEL-ISTI? stima la toata lume.si fire intinse la toti si lui Ionut Petre

  • vineri, 23 septembrie 2016 12:45

    marius avram : ...fraierilor care sunteti...dar de când este proprietatea voastră a celor ce mergeți și luați cu zecile de kilograme,indiferent de mărimea crapilor, ii ucideți și ii băgați la tigaie....sau ii cumpărați de la braconieri,încurajând astfel braconajul?De ce nu este bine ca un astfel de peste poate trai intr-un mediu sigur,bucurând toti pescarii,inclusiv pe voi cârcotașilor,care alergați după un asemenea trofeu?Va gândiți cat efort și cata cheltuiala pentru a aduce un peste câteva sute de chilometri doar pentru a bucura pescarii?Respect administrației lacului Teiu,respect acestui pescar,rusinica celor ce se gândesc doar la tigaie!

  • vineri, 23 septembrie 2016 16:53

    viorel ionescu : Ce sa mai zic,in loc sa ne bucuram ca avem printre noi un om care a incercat si a si reusit sa prinda cu eforturi extraordinare un exemplar frumos de 22kg (poate putini dintre noi au reusit aceasta performanta la Dunare) cu consum de minim 50kg de boilies,benzina ptr.salupa sa,stand in ploaie si vânt pe vremurile acestea pline de plase, setci,varse,taliene si ave,noi aruncam cu noroi in stanga si-n dreapta din fata calculatorului stand la caldurica. Respectele mele Calin Visoianu

  • marți, 27 septembrie 2016 12:09

    stelian stelian : Felicitari pentru captura... si Bravo pentru gest ii in siguranta acuma !! Ii greu cu cratitarii astea .. multi dintre cei ce au comentat ... daca reuse au sa prinda ei asa un exemplar ave.au poza cu el in curtea casei sau in bucataria blocului nici de cum pe malul apei ... asa ca Felicitari inca o data !!

  • joi, 29 septembrie 2016 10:54

    sorin rosata : ntamplarea a facut sa fiu acolo cand prietenul meu s-a blocat in plasele lipovenilor, in conditiile in care venim in partile astea de ani de zile si nu am vazut nici o plasa , ii multumesc si pe aceasta cale lui calin care a dat dovada de omenie primindu-l pe catalin in barca oferindu-i un ceai cald si haine uscate in conditii de furtuna naprasnica gazduindu-l pana dimineata cand am reparat motorul barcii,catalin "naufragiatul" a vazut pestele un exemplar deosebit si care, dupa nr, de plase vazut acolo, ar fi ajuns aproape sigur in tigaie , referitor la pescuit, la salcie cat si la celelalte pltaforme sa prins foarte slab in comparatie cu ceilalti ani, una dintre cauze ar putea fi si pescuitul cu plasele introdus de anul acesta pana in gura la Raducu, dar si vremea care s-a schimbat drastic de duminica 18.09.2016 seare , diferenta temperatura de cca. 18 grade.Dca se mai aseaza vremea si nu mai dau astia cu plasele s-ar putea sa inceapa si platformele. Sorin