Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ce se intampla cand te ia somnul?

vineri, 26 iulie 2013
"Dupa partida de succes avuta la balta Lazar de langa Alexandria, am hotarat sa mai facem o incercare pentru a ne dobori recordul precedent.
 
Strategia a fost diferita fata de data trecuta, cand 4 lansete au fost plantate, iar patru au fost aruncate din mana si am observat ca pescuitul de tip plantat poate aduce capturi mai mari decat pescuitul aruncat din mana. Asa ca am plantat 8 lansete sambata seara, in jurul orelor 20:00.
 
De aceasta data am folosit un mix de cereale Claumar (porumb, grau si canepa) cu aroma de usturoi peste care am adaugat CSL din abundenta, in jur de 10 litri la 20kg de seminte. La partida anterioara am observat ca la ultimele plantari, cand ramasese mai mult CSL pe fundul galetii, au intrat pestii mai mari, desi la carlig am folosit aceeasi momeala si anume porumb flotant – unul alb si unul verde.
 
 
 
In jurul orelor 23 natura a inceput sa se dezlantuie, atat cu ploaie, cat si cu un vant puternic. In ciuda conditiilor meteo pana dimineata a tras la toate cele 8 lansete, cea mai mare captura fiind un cteno de 12 kg, restul incadrandu-se intre 7 si 10 kg.
 
 
 
A doua zi am plantat din nou cele 8 lansete, iar rezultatul a fost acelasi ca si pe timp de noapte: “a tras la toate” pana seara. De aceea mare a fost mirarea noastra cand in ultima seara nu a tras decat un singur peste. “Unde am gresit? Ce nu am facut bine?” ne-am intrebat noi.
 
Raspunsul nu a intarziat sa vina in jurul orei 9 dimineata cand un swinger ne trezeste atentia cu un leganat incet. M-am apropiat, am intepat si a urmat: “E agatata” - strig eu catre fratele si coechiperul meu Marius. Cand deodata “agatatura” a inceput sa plece in stanga si sa ia fir de pe tambur. Dupa aproximativ 30 de minute am adus un somn de 45 kg la mal, agatat cu carligul de exteriorul gurii."
 
 
 
 
Claudiu Popa
6 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.