Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cinci balti bune unde poti pescui aproape de Bucuresti.

luni, 14 octombrie 2019
Daca va intrebati care mai sunt baltile de top din jurul municipiului Bucuresti, trebuie sa vedeti lista celor mai populare cinci lacuri frecventate de pescari si ce tarife se practica.
 
lacul moara vlasiei 2 
1. Moara Vlasiei 2 
 
Acumularea Moara Vlăsiei 2 se află pe valea Cociovaliștei, din care se și alimentează, fapt benefic pentru populația piscicolă ce beneficiază de apa oxigenată a râului. Suprafața totală de 28 ha a acumulării este împărțită în două, balta de crap care are 17 ha și zona așa-numită sălbatică, de 11 ha. Lungimea totală a lacului este de circa 2,5 km. Adâncimea apei variază între 2 și 4 metri, fundul este în general mâlos și nu există arbori scufundați. Malurile sunt înierbate având pe alocuri pâlcuri de stuf și papură. Accesul la apă este facilitat de drumul pietruit amenajat pe malul drept, drum ce se menține în condiții foarte bune și pe ploaie.
 
TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV
- 80 LEI = 12 ORE C&R;
- 150 LEI = 24 ORE C&R;
- 150 LEI = 12 ORE CU RETINERE 5 KG de CRAP si PLATICA fara limita;
 
hermes peris 
2. Hermes Peris
 
Lacul este situat la marginea localitatii Peris (jud. Ilfov), accesul la balta fiind extrem de usor datorita pozitionarii langa drumul principal din localitate. Dupa 2 ani de lucrari de dragare, consolidare maluri si amenajare a standurilor de pescuit, incepand cu anul 2014, balta Hermes a fost deschisa pescuitului si, deasemenea, introdusa in circuitul competitional. Regulamentul permite pescuitul in regim C&R "Prinde si Elibereaza", atat pe timpul zilei cat si al noptii.
 
TAXE DE PESCUIT
- 80 RON = 12 ore in regim Catch&Release
- 150 RON = 24 ore in regim Catch&Release
 
lacul green paradise 
3. Green Paradise 
 
Lacul Green Paradise din Sat Mehedinta Comuna Podenii Noi, Prahova, a luat naştere în anul 2010. Până atunci în această locaţie se afla un bazin de irigaţii agricole. Bazinul a fost jumătate secat, iar jumătate acoperit cu vegetaţie (stuf, sălcii, papură, iarba) şi mlaştină. Din primăvara anului 2010 s-a lucrat intens pentru a fi decolmatat şi curăţat de vegetaţie. Suprafaţa lacului este de 10 ha luciu de apă şi este împărţit în două bălţi printr-un dig de departajare.
 
TAXE PESCUIT:
- 100 LEI - 12 ore retinere 6 kg Crap/Amur
- 150 lei/24 ore/1 sau 2 persoane retinere 8 kg Crap/Amur
 
CHITA 2 
4. Chita 2 
 
Balta de pescuit sportiv are o suprafata totala de 10 ha luciu de apa, cu latimi cuprinse intre 80 – 130m, lungime de 900m si adancimi cuprinse intre 1,5 si 2.5 m.
 
TAXE PESCUIT 
- 50 lei – 12 ore C&R
- 100 lei – 24 ore C&R
Carasul se poate retine fara limita.
 
tancabesti 
5. Two Lakes Two Brothers Tancabesti 
 
Complexul se intinde pe circa 100 de hectare, fiind impartit in doua balti: Tancabesti 1 (este un lac renumit pentru exemplarele "record" de crap, somn, stiuca si salau. Pe acest lac, locurile sunt limitate, dar ai posibilitatea unui abonament anual, ce-ti va permite rezervarea standului de pescuit si alte beneficii exclusiviste si Tancabesti 2 cu 30 ha si destinat pescarilor amatori. Este un loc amenajat foarte bine pentru practicarea pescuitului, un lac curat, cu sanse foarte mici pentru pescari de a avea partide ratate.
 
Taxele de pescuit sunt disponibile la receptia complexului.
 
Mai multe detalii despre aceste lacuri, precum si altele gasiti in sectiunea noastra din forum - Balti de crap
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ...
Comentarii
Momentan nu există comentarii.