Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cipica a prins primul crap la Tancabesti in 2014

sâmbătă, 11 ianuarie 2014
Conform traditiei si in anul 2014 am fost primul pescar de crap pe Tancabesti. Nivelul apei este un pic mai scazut decat in mod normal pentru aceasta perioada. Am ales sa pescuiesc in zona cu cea mai adanca apa de pe intreg lacul, adica pontonul numarul 5.
 
 
 
Toate cele trei lansete sunt plantate pe adancimi intre 3 si 3,6 metri. Trasatura a venit la cea de pe 3,4 metri. Ca momeala am folosit boilies tare de 16 mm si pop-up CPK Juicy Pineapple de 10 mm, inveliste in pasta solubila XXL. Ca si nada am folosit un groundbait, impreuna cu viermusi si CSL.
 
 
 
Temperatura exterioara era de 3 grade in momentul trasaturii. Temperatura apei - doar un grad. Peste noapte apa a inghetat.
 
Ciprian Ene 
10 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • sâmbătă, 11 ianuarie 2014 21:54

    Florin Coacaza : cate kg a avut cocosatul?

  • duminică, 2 martie 2014 13:45

    viorel ionescu : Ciprian esti tare devotat acestei pasiuni daca ai pescuit inca din ianuarie.Efortul tau a fost recompensat datorita faptului ca ai ales zona lacului cu apa cea mai adanca unde temperatura apei este putin mai ridicata in aceasta perioada a anului decat in celelalte zone si unde cred dupa parerea mea ca exista o compactare a crapilor. Pentru nada o compozitie de groundbait combinat cu viermusi si csl super pentru perioada aceasta.TOATE INDICIILE pe care le-ai folosit se potrivesc unui pescar cu experienta.felicitari monturiporumb.ro