Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cod rosu de crapi la Nagykallo in Ungaria

miercuri, 17 iunie 2015
Dupa partida de anul trecut am asteptat cu nerabdare sa ajungem din nou pe aceasta superba locatie, din Ungaria.
Anul acesta am ales o perioda mai lunga, de 8 zile (din 25.03 pana in 05.04.2015) si un alt loc, standul cu numarul 13.
 
 
Ne-am pregatit cu aproximativ 50 kg de boiles Magnum de la 4Carp, putin mai picante de diametre 20 si 24 mm, din care am folosit doar 40 kg.
 
 
 
Primele 2 zile au fost dezamagitoare si pestele nu a colaborat deloc, probabil si datorita vremii destul de reci noaptea. Incepand cu ziua de luni am decis sa renuntam la barca si sa pescuim doar din mana cu gandul sa nu mai agitam prea mult apa. Cred ca a contat aceata decizie, dar si vantul care a inceput sa bata destul de puternic si a tinut pana miercuri.
 
 
 
Partida a decurs extraordinar  apoi, reusind sa capturam 757 de kilograme de crap, cu o medie foarte buna, de 11.64 kg din 65  de bucati, folosind 6 lansete. Am folosit monturi cu leadcore, plumb pierdut, carlige pb antieject numarul 4 si un forfac camasuit de 15 lb.
 
 
 
Am notat fiecare mustacios pe care am reusit sa-l punem pe salteaua de receptie si au rezultat:
6-9 kg - 15 buc,
9-12 kg - 26 buc.
12-15 kg -11 buc.
15-17 kg - 8 buc.
Cei mai importanti pesti prinsi au fost si recorduri personale: 18.12 kg, 18.8 kg, 19.2 kg, 20.5 kg, 23.8 kg.
 
 
 
Ne-am simtit foarte bine pe o balta foarte bine amenajata si cu pesti extraordinari pe care abia asteptam sa revenim la anul.
 
 
 
Biro Lucian 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • joi, 18 iunie 2015 13:26

    Daniel Savin : Cred ca s-a gresit perioada , prea multa vegetatie pentru sfarsitul lui martie .

  • miercuri, 24 iunie 2015 10:20

    Zambalic Catalin : Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: zambalic.catalin@gmail.com