Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crap de peste 30 kilograme prins la Moara Vlasiei 2. Este noul record al lacului!

sâmbătă, 19 august 2017
Monstrii din lacul Moara Vlasiei 2 nu mai sunt o legenda. Dupa ce anul Bogdan Zaharia, moderator Crapmania.ro, a prins un superb exemplar de aproape 27 de kg, la fix un an de atunci un pescar din Bucuresti a stabilit un nou record al baltii.
 
recordul lacului moara vlasiei 2 
Crapul comun capturat astazi pe standul cu nr. 10, de pescarul Stefan Robertino, a cantarit nu mai putin de 30,150 kilograme, iar toti pescarii prezenti pe balta au dorit sa se fotografieze alaturi de el.
 
record moara vlasiei 2 
Moara Vlasiei 2 este lacul cu cea mai mare densitate de crap din Romania, care de-a lungul timpul ne-a obisnuit cu recordurile atat de cantitate, cat si de calitate. 
 
 
Dupa sesiunea foto, pestele a fost eliberat inapoi in apa pentru a putea fi prins si de alti pescari. 
 
patron moara vlasiei 2 
Victor Petcu, administratorul MV2, este cunoscut in lumea pescuitului ca un impatimit al fenomenului, care de-a lungul anilor a avut grija ca balta sa fie populata constant cu pesti de dimensiune mare si foarte mare.
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • sâmbătă, 19 august 2017 16:20

    victoras petcu : Ce-ai făcut mă nene, mă ?

  • sâmbătă, 19 august 2017 16:22

    victoras petcu : Felicitari si la mai mare !!!

  • sâmbătă, 19 august 2017 16:43

    vladut mateianu : Asta da peste ! Felicitari pescarului norocos, dar in primul rand lui Victoras Petcu care a reusit sa faca un rai al pescarilor, unde multi pescari isi stabilesc recordurile personale ! Ps. In qcelasi timp este in desfasurare pe 1-9 un mic concurs, s-au prins alti crapi foarte frumosi !