Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crap salbatic de 22 de kilograme prins la Periprava, in Delta Dunarii!

miercuri, 16 mai 2012

Crap_lacul_nr_8_mai_2012

In urma cu cateva zile recordul Incintei nr. 8 din complexul Ultima Frontiera, a fost doborat, pentru ca, un turist francez a reusit sa prinda un superb exemplar de crap care a cantarit 22 de kilograme. Pestele a tras la un snowman dintr-o bila Nutrabaits si un pop-up Senzor cu aroma de ananas. In aceeasi zi, Sylvain Remetter, administratorul complexului Ultima Frontiera din Delta Dunarii a pus pe saltea si un amur de 15 kilograme. Pe acest lac este programat in perioada 5 – 10 iunie 2012 concursul BAITS WAR. Detalii in sectiunea forum.

Ten_lacul_nr_8_mai_2012

3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • joi, 27 februarie 2014 20:14

    viorel ionescu : Felicitari pt patronul Incintei nr 8 din complexul Ultima Frontiera, deci se poate crea si lacuri amenajate in Delta Dunarii,totul acum depinde de pretul pentru fiecare zi de pescuit ,cazare precum si de populatia crapilor peste 10kg. Patronul trebuie sa tina cont si de faptul ca exista destul de multe balti in tara cu potential apropiate de resedintele pescarilor si trebuie sa existe f.multe facilitati ptr.acestia ca sa fie dirijati catre balta sa . (ex:cazarea gratuita) monturiporumb.ro