Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

CUPA IERNII 2013: In doar 24 de ore s-au prins aproape 4 tone de crap la Moara Vlasiei 2

vineri, 1 noiembrie 2013
Ultimul concurs al anului 2013, organizat de CS Senior Crap, este un real succes. Dupa 24 de ore, s-au capturat 3866,6 kg de crap.
 
Echipa formata din Vlad Mocanu, Mihai Onea si Gabriel Subtirica a reusit sa prinda cea mai mare cantitate de pe balta - 553,28 kg de peste, insa se afla doar pe locul 6, la general. Clasamentul este intocmit dupa regula cantitate-calitate.
In acest moment, locul 1 la general este al echipei Senzor Planet, formate din Dan Mitranescu - Florin Mirea - Catalin Borcan, ei reusit cel mai bun raport cantitate-calitate (250,09 kg - 50,53 kg).
 
"Se anunta o competitie foarte interesanta in care echipa care va rezista, in acest stil, pana la final, isi va adjudeca primul loc.", ne-a declarat Vladut Mateianu - organizatorul competitiei.
 
Cel mai mare crap prins in primele 24 de ore a fost prins de echipa Doru Sarbu - Razvan Garcea - Cosmin Banica si a cantarit: 18,59 kg.
 
 
 
Clasamentul primei manse se poate vedea aici.
 
Ramai pe forumul Crapmania.ro, sectiunea Competitii pentru Galerie foto/video si desfasurarea evenimentului.
Oare cat de mult poate acest lac, Moara Vlasiei 2?
 
Crapmania.ro
 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.