Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Fenomenul Corbu

vineri, 8 iunie 2012
In mai putin de un an a rasarit la Constanta cea mai mare pista de concurs din Romania, amenajata si populata asa cum se cuvine sa intampine CN-ul cluburilor, dar mai ales Campionatul Mondial care va avea loc in septembrie in tara noastra.
 
 
 
Efortul administratiei lacului, dar mai cu seama al patronului, trebuie salutat si intampinat ca atare de toata suflarea crapista. S-au investit bani seriosi, iar acest lucru trebuie sa bucure pe absolut toata lumea din fenomen. Importatori, producatori, administratori, media, organizatori, presedinti sau pescari. Pentru ca- sub o forma sau alta – in urma unui astfel de proiect toata lumea are de castigat. Numai o minte ingusta poate gandi ca este bine sa existe o singura balta, o singura pista de concurs, un singur producator de nada, o singura televiziune, o singura revista, etc. Cu cat stacheta calitatii este ridicata mai sus, cu atat ceilalti se vor stradui s-o depaseasca. Asta insemana progres.
 
Revenind la investitia de la Corbu, imi doresc ca ea sa fie amortizata cat mai rapid, iar evenimentul mondial din septembrie sa aduca si un eventual profit societatii constantene. Pentru ca legea numarul 1 a capitalismului este ca cine investeste, bani, munca, resurse, trebuie sa castige. In prima instanta imagine, iar apoi bani. M-as bucura sa cred ca vremea hei-rupismului ieftin si popular din lumea crapista de la noi a trecut.
 
Am avut si am o problema cu AGVPS-ul privind modul in care a atribuit in iarna organizarea CN-ului si CM-ului. Si cum a inteles sa puna puna punct unei colaborari de 7-8 ani cu APCR-ul. Asta este o cu totul alta discutie. Si nu are nicio legatura cu pista de la Corbu, cu eforturile si investitiile celor de acolo.
 
In prag de CN pe cluburi, nu pot sa ma fac ca nu observ organizatori-participanti, manageri – evaluatori de arbitri sau conducatori – oportunisti si fara legatura cu fenomenul. Toate acestea insa vor trece, iar pista de la Corbu va ramane.
 
Respect, domnule Florin Carstocea.
 
Andrei Vladeanu
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 3 martie 2014 16:20

    viorel ionescu : Felicitari Andrei Vladeanu !De ce?Pentru ca un pescar cu asemenea experienta a ridicat mingea la fileu unei persoane cum este Florin Carstocea,o persoana care a investit mult chiar f.mult si va investi in continuare pentru mentinerea palmaresului baltilor din Romania( in speta balta Corbu). SI CA O COMPLETARE BALTA CORBU ESTE UNA DIN BALTILE DE FRUNTE A ACESTEI TARII SI DORIM SA DEVINA SI MAI PUTERNICA. HAI SA-I FACEM PE STRAINI SA VISEZE LA BALTILE NOASTRE SI SA ORGANIZAM CONCURSURI NUMAI LA NOI.multa stima ambilor subiecti.monturiporumb.ro