Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Gabi Tomulescu - cel mai mai mare crap al carierei si recordul lacului Hermes Peris in 2019.

joi, 31 octombrie 2019
In aceste zile de toamna, la Hermes Peris, se desfasoara Ultimate Challenge, editia 1, un concurs de pescuit la crap in care vremea grea pune la incercare abilitatile pescarilor. Competitia poate fi urmarita pe forumul Crapmania.ro.
 
crap record gabi tomulescu 
Un superb crap de 26,6 kilograme este cireasa de pe tort a evenimentului. Pestele a fost prins aseara de catre echipa The One, aflata pe standul A7.
 
gabi tomulescu record 
Iata ce a scris Gabi Tomulescu, managerul magazinului Fishing Mall pe pagina sa de socializare:
"Cel mai mare crap al carierei mele, de pana acum. Alături de colegii de la The One Team. 26.6 kg - Hermes Peris. Unul din frumoșii crapi ai României."
 
Si administratia baltii a distribuit o postare in care a confirmat ca pestele capturat de Gabi Tomulescu este recordul baltii din acest an:  "S-a bătut recordul de anul acesta, echipa The One a reușit capturarea unui crap de 26,6 kg in acesta seara in concursul Ultimate Challanege organizat de Johan . Felicitari băieți!!"
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.