Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

GREU DE PRINS! Recordul lacului Green Paradise.

luni, 29 mai 2017
Am fost fascinat mereu de balastiere si de baltile naturale, cu pesti mofturosi si greu de prins. Consider ca este o performanta sa prinzi crapi acolo unde nu prinde nimeni, nu pe carpodroamele celebre unde si debutantii reusesc capturi de peste 15 kg frecvent. Dar cand capturile depasesc 20 kg, deja putem discuta de profesionalism si stiinta. Poate si de un dram de noroc, face parte din joc.
 
record green paradise 
Weekendul recent incheiat, pe Green Paradise din judetul Prahova, a fost prins noul record al lacului, un superb exemplar de crap romanesc de 26,2 kg. Pescarul care a reusit performanta se numeste Dragos Biziachin si face parte din echipa magazinului Marele Pescar.
 
record green paradise 
Dragos pescuieste frecvent la Green Paradise, cunoaste bine structurile si comportamentul crapilor de acolo, avand la activ multe capturi de peste 10 kg. Iata, insa, ce mi-a declarat la finalul partidei:
 
record pescuit 
"Am ales standul 12, un loc care iti ofera posibilitatea sa pescuiesti pe mai multe adancimi si praguri, adancimea apei variind intre 1,5 si 7 metri. De asemenea, in fata, la aproximativ 150 de metri exista cateva obstacole submerse (buturugi), un loc preferat de catre crapii mari care populeaza balta.
 
shimano xs1 
Am ales sa pescuiesc doar cu boiliesuri, productie proprie, in zona malului opus. Am nadit moderat, tot cu bile, mergand pe malul de vis-a-vis si aruncand cu mana. Am folosit monturi clasice, cu carlig Korda Krank numarul 6.
Ca si echipament am folosit lansete XS1 Intensity si mulinete Ultegra CI4 14000 XTB de la Shimano, care s-au comportat impecabil. 
 
record la crap peste 20 kg 
Trasatura recordului a venit la orele 22:30, cand eram in drill cu un alt crap mare (care din pacate "si-a dat drumul la maini", cum zicem noi). Drilul a durat peste 30 de minute, crapul fiind un adevarat luptator. Satisfactia mea a fost maxima, am fost primul care a intepat acest superb examplar, care de acum imi va purta si numele: "Dragos 26"
 
Pescarul a primit din partea administratiei Green Paradise un abonament de pescuit C&R valabil pana cand va fi capturat un nou exemplar record, care sa depaseasca 26,2 kg.
 
lacul green paradise 
De altfel, dupa spusele pescarilor din zona, se pare ca labirintul de canale si gropi din lac ascund exemplare de crapi batrani si precauti, greu de prins, care pot depasi chiar si 30 de kg. Pentru mine este o provocare. Daca mai sunt si altii care gandesc la fel puteti intra pe site-ul Green Paradise ca sa va faceti o idee despre acest lac superb, cu multa umbra si crapi capitali.
 
Vladut Mateianu
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.