Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Hai la peste in Delta Dunarii! Vezi oferta Green Village, Sfantu Gheorghe.

miercuri, 8 noiembrie 2017
Toata lumea cunoaste faptul ca in Delta Dunarii gasim locatii bogate in resurse piscicole variate, insa povestea noastra de azi ne duce intr-un loc special care imbina pescuitul in apa sarata cu cel in apa dulce: satul Sfantu Gheorghe, situat in locul in care Dunarea se varsa in Marea Neagra.
 
delta dunarii 
Cum ajungi?
 
In Sfantu Gheorghe se poate ajungedoar pe apa, asa ca nu e de mirare ca orice vizita aici incepe pe unul dintre pontoane, de regula in Murighiol, de unde sunt curse directe, private, care dureaza in jur de o ora si jumatate sau in Tulcea, de unde se poate lua cursa regulata oferita de Navrom.
 
pescuit la stiuca 
Sezonul „rapitor”
 
Gura de varsare Sfantu Gheorghe este o locatie excelenta de pescuit la salau in perioada estivala. Insa, odata cu venirea lunii noiembrie, dupa ce cade bruma, micul satuc incepe sa fie cautat de pescarii impatimiti. Vine vremea pescuitului la stiuca- cel mai asteptat moment pentru multi!
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.