Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Inca o echipa romaneasca va merge in America la concursul Texas 44

marți, 24 septembrie 2013
Dupa ce echipa Ciprian Dudila - Dorin Robitu a intrat in posesia unui loc la acest eveniment, in urma concursului Meet Carp Romanian Awards - Editia 2013, organizatorii Texas 44 pun la bataie inca un voucher pachet, pentru castigatorii concursului Boiliesmania, editia a XI-a, competitie organizata de clubul Senior Crap, la Tancabesti.
 
 
 
Boiliesmania, editia a XI-a incepe luni, 30 septembrie 2013 si se incheie vineri, 4 octombrie. Vezi aici desfasurarea concursului.
 
Texas 44 este competiția de langa Dallas, pe Lake Fork, unul dintre cele mai celebre acumulări de apa ale lumii. Organizatorii concursului din America pun la bataie un voucher in valoare de 2000 $ în concursul de la Tâncăbești.
 
Organizatorii concursului Texas 44, sponsorii Boiliesmania 2013, asigură taxa de înscriere, cazare pe durata șederii în America, cort, paturi și scaune, 250 $ cash și nada în valoare de 500$. Nu mai trebuie plătit decât avionul.
 
Concursul Texas 44 se desfășoară la sfârsitul lunii februarie și are denumirea oficială Texas 44 Carp & Buffalo Challange
 
Competiția se ține la Lake Fork, TX, un lac situat la aproximativ 80 de km de Dallas, TX.
Este un lac foarte mare cu o suprafață de11.280 de hectare, cu 493 mile de mal, aproape 800 de kilometri!
 
Afla mai multe detalii despre acest concurs in linc-ul urmator: Concursul Texas 44 - America.
 
 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.