Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

VIDEO. Testarea unui lac nou.

joi, 25 iunie 2020
pescuit bradeni 
Ca orice pescari responsabili de crap in sistem C&R, cand ni s-a cerut ajutorul, am raspuns afirmativ. Nu puteam sta deoparte cand este in joc realizarea unui lac nou pentru pescari de crap, practic luat de la zero, fiind secatuit de peste in ultimii 30 de ani.
 
pescuit la crap 
Si colac peste pupaza, este vorba despre lacul unde am facut primele partide de pescuit la crap ale inceputurilor mele.
 
pescuit la crap 
Lacul in sine, face parte dintr-o ferma piscicola, veche, cu adancimi de 1,60m, diguri cu dale betonate si asa mai departe, cu o suprafata de 54 ha, 36 ha luciu apa, restul stuf. A fost posibila realizarea a 29 de pontoane, cu o distanta rezonabila de 50 metri intre ele.
 
pescuit la crap 
Amenajarile sunt in plina desfasurare, lucrari precum energia electrica pe stand, iluminatul pe dig, sistemul de supraveghere video, gard imprejmuitor, toate sunt in curs de realizare, totodata populatia piscicola nu a fost uitata, gasindu-si casa in lac pana acuma 10 tone de crap intre 1.5 kg si 10kg, iar planurile de populare sunt in plina desfasurare.
 
pescuit la crap 
Rezultatele primei partide de test care am avut-o pe Bradeni va invit sa le urmariti in filmul de mai jos.
 
 
PS: O noua stea se naste pe harta lacurilor de C&R din Romania.
 
Aurelian Solomon
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.