Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Andrei Vladeanu, manager The One, despre cum se va castiga finala Campionatului AGVPS.

duminică, 18 iunie 2017
"Joi la Corbu, in finala, vor veni cele mai bune sase cluburi din Romania. Au fost 34 si au ramas sase. Ce va face diferenta? Eu cred ca aceasta finala nu se poate castiga pescuind la interceptie, oricat de bine ar identifica pescarul zonele bune si oricat de atractiv ar fi boiliesul de la carlig.
 
In primul rand pentru ca in concursul de joi vor exista cate sase echipe pe fiecare sector al lacului (A, B si C) si nu 17 ca in mansele semifinale. Mai mult, acestea vor fi dispuse din doi in doi, adica va exista cate un stand liber intre concurenti. Prin urmare, fiecare echipa va avea o zona mult mai mare libera in fata ei, sa nu mai vorbesc de cele cap de sector. Iar fiecare club va avea cate un cap de sector.
 
racheta nadire 
Ei bine, in aceste conditii lejere din punct de vedere al zonelor de pescuit mie mi se pare greu de crezut ca te poti baza exclusiv pe atractivitatea momelii singulare de la la carlig. Trebuie nadit, iar crapii (care la Corbu au crescut considerabil) trebuie sa-ti accepte boiliesul, sa-l manance si sa revina pe patul de nada. Din punctul meu de vedere acesta este primul pas (obligatoriu) pentru a te inscrie in lupta pentru primul loc.
 
echipament pescuit crap 
Sigur ca pentru un pescuit precis la distanta iti trebuie echipamente si accesorii de cea mai buna calitate, insa al doilea criteriu care intra in ecuatie este valoare pescarilor. Experienta si profesionalismul, chestiuni castigate si consolidate in timp pe pistele de concurs si mai cu seama la Corbu.
 
Cum nadesti si pescuiesti exact la distanta, cu ce, cat, cand, etc, sunt probleme care nu pot fi scrise in articole sau explicate la filmare. Tin de experienta fiecarui pescar de competitie.
 
andrei vladeanu la pescuit 
In fine, tot ca o parerea absolut personala, a treia si penultima chestiune importanta este urmatoarea: daca in desfasurarea finalei vor exista mai multe cluburi care vor rezolva problemele de mai sus pe toate cele trei sectoarele (pentru cei mai putin avizati fac precizarea ca fiecare lot are cate un cuplu pe fiecare sector), diferenta va fi facuta de calitatea boiliesului folosit la nadire. Daca si in aceste conditii egalitatea in clasamente va persista, va conta la final cine reuseste o medie mai mare a greutatii crapilor si cine va scapa mai putini din carlige.", a comentat Andrei Vladeanu pe pagina sa de Facebook cu cateva zile inainte de marea finala de la Corbu.
 
Andrei Vladeanu 
Nu uitati, finala Campionatului AGVPS de Pescuit la crap incepe joi, 22 iunie si va fi transmisa pe forumul Crapmania.ro, insotita de clasamente in timp real, fotografii si videoclipuri.
 
Crapmania.ro 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.