Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Au inceput inscrierile pentru IBCC 2020. Cat e taxa de participare si cine are prioritate la inregistrare?

miercuri, 24 iulie 2019
International Balaton Carp Cup este cel mai mare si mai prestigios concurs de pescuit la crap din lume la ora actuala. Pentru al cincilea an consecutiv competitia se va desfasura pe lacul Balaton din Ungaria si va alinia la start peste 250 de echipe. In 2019 echipele romanesti au contabilizat cele mai bune rezultate ale Romaniei de pana acum.
 
dan draguloiu team 
Echipa Dan Draguloiu s-a pozitionat pe treapta a treia a podiumului din clasamentul general de cantitate, dupa ce au fost la conducerea concursului timp de 5 zile. 
 
senzor planet 
Si echipa Senzor Planet a obtinut un rezultat spectaculos la editia din acest an, adjudecandu-si locul 3 din clasamentul celor mai mari 5 pesti. Pentru aceasta clasare, romanii au incasat nu mai putin de 5 000 EURO.
 
ibcc 2020 
Fishing & Hunting Channel a transmis LIVE desfasurarea evenimentului. 
 
Pe pagina de facebook a IBCC, organizatorii au emis astazi un comunicat cu privire la inscrierile pentru editia din anul 2020. Iata ce trebuie sa stie pescarii interesati de acest eveniment.
 
Dragi concurenți,
 
Regulile IBCC 2020 sunt disponibile.
 
Citiți cu atenție regulile, acordând o atenție deosebită modificărilor și noilor reguli.
 
Înregistrarea echipelor:
 
Echipele care au participat la ediția din 2019 au dreptul să se înregistreze cu prioritate între 01.08.2019 și 31.08.2019 prin plata integrală a taxei de înscriere (1 500 EURO) până la 31.08.2019.
 
Aceste echipe vor primi o invitație la concursul 2020 prin e-mail. E-mailul va fi trimis primului membru din componenta echipei în urma înregistrarii din 2019.
 
Rețineți că prioritatea este posibilă numai dacă membrii echipei respective sunt aceiași, fără excepție, ca la editia IBCC din 2019!
 
Începând cu 01.09.2019, înregistrarea este deschisă tuturor doritorilor, în limita cotelor maxime de participare pentru națiuni.
 
Linkul de înregistrare va fi disponibil pe www.ibcc.hu.
 
La data de 01.12.2019 Comitetul de Organizare al IBCC poate să elimine limitele cotelor stabilite pentru natiuni.
 
Prin urmare, echipele înscrise pe lista de așteptare întra în lista de participare a IBCC în funcție de locurile ramase disponibile. Evaluarea, acceptarea sau refuzul înregistrărilor este posibila pe toată perioada inscrierilor.
 
Organizatorul poate desemna o echipă de rezervă. Organizatorul încheie un acord separat cu echipele de rezervă în legătură cu condițiile și posibilitatea de participare (detaliile se vor face cunoscute în scurt timp).
 
Judecarea cererilor este dreptul exclusiv al Organizatorului; prin urmare, Organizatorul nu este obligat să explice refuzul sau acceptarea cererilor de înscriere.
 
Taxa de participare totală a concursului este de 1 500 EURO / echipă, care va fi plătită în termen de 8 zile lucrătoare de la înregistrare. Înregistrarea echipelor care nu plătesc taxa de inscriere în această perioadă este automat anulata.
 
IBCC 2020 
IBCC 2020 va avea loc in perioada 19-25 aprilie, iar mai multe detalii veti putea gasi pe forumul Crapmania, in sectiunea Competitii.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.