Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Aur la individual, argint pe echipe! Rezultat exceptional pentru Romania la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap, Ungaria 2017!

sâmbătă, 23 septembrie 2017
Echipa de pescuit la crap a Romaniei a devenit vicecampioana mondiala la cea de-a 19-a editie a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap, desfasurat in Ungaria, pe lacul Deseda.
 
romania vicecampioana mondiala la pescuit de crap 
Lotul Romaniei reprezentat de CCC Corbu a reusit sa obtina cel mai bun rezultat din ultimii 4 ani la campionatele mondiale, ocupand pozitia secunda la finalul competitiei. Desi a reusit sa prinda cea mai mare cantitate de crap din tot concursul, 305,09 kilograme, selectionata noastra a fost devansata de Ucraina care a cumulat cele mai putine puncte pe sectoare. (Clasamentul general se intocmeste pe baza sumei locurilor ocupate de fiecare echipa a fiecarei reprezentative pe cele trei sectoare - cel mai mic punctaj este cel castigator).
 
clasament general cm ungaria 2017 pescuit crap 
Podiumul a fost completat de Franta, care a reusit de asemenea o prestatie foarte buna.
 
cm ungaria 2017 
cm crap ungaria 2017 
cm crap ungaria 2017 
Romania are sanse mari sa treaca pe primul loc in ierarhia mondiala de pescuit la crap, in urma deciziei de anul trecut a FIPS-ed de a face departajarea pe baza celor mai bune 5 rezultate obtinute in ultimii 6 ani. In 2012, Romania a reusit sa castige in premiera Campionatul Mondial de Pescuit la Crap, eveniment desfasurat atunci in Romania, pe lacul Corbu.
 
rezultate individual mondiale pescuit 2017 
rezultate individual mondiale pescuit 2017 
rezultate individual mondiale pescuit 2017 
La individual, Iohann Kraus si Roman Felix au prins cea mai mare cantitate de peste de pe intreaga balta, devenind astfel campioni mondiali la pescuit crap, proba de individual. Ultimul rezultat de acest fel a fost inregistrat de Bogdan Dragan si Mihai Pripon in anul 2015. 
Roman Felix nu este la prima medalie de aur din palmares, in 2012 reusind alaturi de Stefan Fasie sa castige acelasi titlu la proba de individual si aur pe echipe alaturi de lotul national.
 
Felicitari Romania!
 
Crapmania.ro 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.