Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Campioni mondiali, campioni nationali, orgolii sau Best 10 Carp Fest

vineri, 22 august 2014
De la Vali Martoiu (campion national si mondial) la Marian Constantin, de la Claudiu Popa “Claumar” la Dan Badarcea (campion national) si de la Tata Nitu la George Alexandru (vice-campion national), concursul BEST 10 CARP FEST se anunta un festival cu multe polite de platit si foarte multe orgolii, toti privilegiatii care au avut onoarea sa fie invitati la acest eveniment vor sa ne demonstreze ca titlurile si concursurile castigate au fost cucerite numai si numai pe malul baltii, cu lanseta in mana.
 
 
 
Competitia va incepe luni, 29 septembrie 2014 ora 12 se va termina doar in momentul in care va suna goarna ce indica ora 11 din ziua de sambata, 4 octombrie 2014. Pana atunci rasturnarile din clasament vor fi posibile la orice ora din zi si din noapte si ii vor tine cu sufletul la gura pe cei de acasa si cu emotii imense pe cei din standuri.
 
 
 
Concursul va avea loc pe lacul Hermes Peris, un lac nou, administrat de la Florin Masu si Iohann Kraus, doi dintre pescarii cu nume in carpfishingul romanesc care ne promit ca si azi si in viitor acest lac ne va incanta cu capturile generoase trecute de 10, 15 kg si chiar 17 kg. Asa cum ne-a obisnuit, site-ul Crapmania.ro va fi prezent la acest eveniment prin intermediul obiectivului lui George Iorga care ne va incanta cu cadrele sale, dar si cu desfasurarea evenimentelor de la aceasta competitie.
 
Fii la curent cu noutatile de la Best 10 Carp Fest, urmareste forumul Crapmania.ro. Click aici.
 
Urez fir intins tuturor participantilor si fie ca cei mai buni sa ocupe podiumul.
 
 
 
Alexandru Maxx Mihai
7 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • joi, 28 august 2014 10:43

    Tesgheteanu George : Felicitari celor care administreaza acest lac, mai ales pentru mentorul meu Iohan K :)