Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Carp United, campioana Romaniei la pescuit pentru a treia oara, consecutiv.

duminică, 12 iunie 2016
Lotul lui Bogdan Dragan, CS Carp United, a reusit sa castige pentru al treilea an consecutiv titlu de campioni AGVPS la pescuit crap si va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap, din Franta 2016.
 
 
Grila castigatoare a fost A2-B6-C3, unde campionii au reusit sa ocupe pozitia a doua pe sectorul A, prima pe sectorul B si a doua pe sectorul C, insumand 5 puncte, cel mai mic punctaj obtinut de loturile calificate in finala.
 
 
Carp United era favorita la castigarea acestei finale, dupa ce in etapa de calificari a reusit sa ocupe primul loc, din cele 12 loturi participante.
 
 
 
Echipa Bogdan Dragan - Mihai Pripon (campioni mondiali la individual la CM 2015 Spania) a reusit si de aceasta data cea mai buna clasare, fiind campioni nationali 2016 la individual.
 
 
Podiumul este completat de Abarra Carp Team si Energy Brasov care, alaturi de Senior Crap (Senzor), au luptat pana in ultimele ore pentru locul 1.
Clasamentul detaliat se poate vedea aici.
 
Intra pe forumul Crapmania.ro pentru galeria foto din timpul desfasurarii evenimentului.
 
Crapmania.ro
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.