Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Catalin Alexandru Serban a castigat prima editie a Cupei Carpbook

joi, 3 iulie 2014
Concursul de popularitate Carpbook, desfasurat anul trecut pe parcursul a 10 luni, a legat multe prietenii intre membrii retelei de socializare, dar a format si unele rivalitati si, poate, "conturi" ramase neincheiate. Astfel, la initiativa catorva dintre finalistii de anul trecut, s-a stabilit revansa, de data asta pe balta, la Cupa Carpbook, competitie la individual, timp de 24 de ore pe Sulimanu, in care cei 14 concurenti au vrut sa demonstreze ca stiu sa manuiasca lanseta si multineta cel putin la fel de bine ca mouse-ul si tastatura.
diploma trofeul
campionul
Daca la concursul online, Petrisor Anghel si Dragos Mardare au fost protagonistii unei lupte foarte stranse pentru locul intai, pe balta, Catalin Alexandru Serban si Valentin Vali au fost cei care si-au disputat prima pozitie. Catalin a punctat constant cu pesti intre 2 si 7.5 kg, acumuland in total 30.77 kg, in timp ce Vali a compensat startul mai slab cu un final de exceptie, aducand pe saltea mai multi crapi, printre care si unul de 11.31 kg, care l-a propulsat pe primul loc in clasamentul pe calitate. Din pacate pentru Vali, competitia s-a incheiat cand el abia se "incalzise", fara sa apuce insa sa recupereze toata diferenta din clasamentul pe cantitate. Locul 3 i-a revenit lui Vladimir Parcalabescu, iar premiul pentru captura a fost luat de Dan Arghirescu cu un crap de 8,53 kg.
catalin-alexandru-serban valentin-vali
clasament cupa carpbook
Desi initial multumit de standul B16 extras la tragerea la sorti, Dragos Mardare a explicat lipsa rezultatelor motivand ca a fost dezavantajat de directia din care a batut vantul. Nici Alexandru Florin Dinu, celalalt capat de stand, nu a impresionat la capturi, in schimb a excelat la capitolul organizare, atribuindu-si principalele merite pentru faptul ca aceasta competitie a avut loc si s-a desfasurat in conditii optime si intr-o atmosfera foarte placuta. Atat de placuta incat deja s-a stabilit data celei de-a doua editii a Cupei Carpbook, tot anul acesta in week-end-ul 27-28 septembrie.
dragos-mardare florin-dinu
Pentru o parte din cei 14 concurenti, Cupa Carpbook a insemnat si debutul intr-o competitie de crap. "Am participat cu mare placere la acest concurs organizat de Dinu Florin si cu suportul celor de pe balta Sulimanu. A fost primul concurs la care am participat si am avut multe de invatat, in acest fel am vazut cum trebuie abordat un concurs. Am cunoscut oameni deosebiti pentru care nu am decat cuvinte de lauda. Nu dau nume, dar toti cei 14 sunt super. Am reusit sa ma clasez pe un loc 10, mai mult decat onorabil pentru mine. Voi reveni si la alte concursuri cu mare placere." a declarat George Raceanu pe pagina sa de Carpbook.
george-raceanu
Poate singurul regret al primei editii a fost lipsa unor membrii marcanti ai comunitatii Carpbook si vom aminti doar cativa pentru ca, altfel, lista ar fi foarte lunga. Ii enumeram pe Petrisor Anghel, castigatorul concursului de popularitate si care nu mai are nevoie de nicio prezentare, George Iorga, Ciprian Andrei, Marius Eugen Rosu, Lucian Stanga, Nico Anghel, Benone Constantin Nicolae, Robert Palfi, toti finalisti ai concursului de popularitate, Cornel Milea (accidentat), Bogdan Mocanu (Italia), Gabriel Burloiu etc. Speram sa ii revedem pe cei mai multi dintre acestia in toamna la editia a 2-a a concursului.
Poza de grup Cupa Carpbook
Incheiem felicitand toti concurentii pentru participare si administratia lacului Sulimanu care a fost, ca de obicei, la inaltime!
14 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
 • joi, 3 iulie 2014 00:07

  Dan Mateianu : Felicitari!!! Superb!

 • joi, 3 iulie 2014 08:09

  Alexandru Florin Dinu : Super articolul! Felicitari!!

 • joi, 3 iulie 2014 08:52

  Ciprian Andrei : Felicitari !!!

 • joi, 3 iulie 2014 08:54

  George Raceanu : Felicitari in primul rand pentru articol si pentru fotograf :). A facut super poze!!!

 • joi, 3 iulie 2014 09:31

  Dragos Mardare : Felicitari!

 • joi, 3 iulie 2014 11:08

  Cristian P. : Felicitari !

 • sâmbătă, 5 iulie 2014 12:47

  MARIUS BADEA : Felicitari atat participantilor cat si organizatorilor!!!!

 • duminică, 6 iulie 2014 21:20

  Simion Bratescu : Felicitari participantilor si organizatorilor pentru o competitie atat de reusita! Sa speram ca in timp Cupa Carpbook va deveni una din competitiile emblematice ale carpfishingului romanesc.