Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cine sunt favoritii mansei a doua a Campionatului AGVPS? Unde vezi clasamente si fotografii?

marți, 29 mai 2018
In perioada 31 mai - 3 iunie, la Corbu, in judetul Constanta, are loc cea de-a doua runda de calificari pentru semifinala campionatului care desemneaza lotul national al Romaniei la campionatele mondiale de pescuit la crap.
 
lotul senzor la cn 
20 de cluburi din intreaga tara se infrunta in mansa secunda a Campionatului AGVPS pentru a se califica in semifinala programata in 14-17 iunie, tot pe lacul Corbu, alaturi de alte 6 loturi care au reusit calificarea in urma cu doua saptamani, in prima etapa.
 
wlc carp club
 
Conform sondajului realizat pe forumul Crapmania.ro, pescarii considera ca loturile CCC Corbu (campionii en-titre), WLC Carp si Senzor sunt favorite la calificare. 
 
Competitia incepe joi, 31 mai 2018, iar cantarele zilnice au loc la urmatoarele ore: 7, 12, 17 si 22, urmand ca actualizarea clasamentelor sa se faca la scurt timp dupa ce arbitrii incheie procesul de cantarire.
 
fotografii campionat pescuit
 
Urmariti clasamentele in timp real aici, insotite de o intreaga galerie foto din desfasurarea evenimentului.
 
Crapmania.ro 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.