Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

CIR 2011 - ZIUA I

miercuri, 5 octombrie 2011
 
A inceput Cupa Internationala de Pescuit la Crap a Romaniei. 21 de echipe se lupta pentru marele premiu in valoare de 10.000 euro. Captura competitiei va fi recompensata, la randul ei, cu 5.000 euro. Mai mult, primele sapte echipe clasate vor beneficia de un loc gratuit la World Carp Classic 2012, Bolsena, Italia. Sponsorii Arrow International, Imperial Baits (Ungaria), SBS Romania, MeetCarp Company si Bogdan Dragan Baits vor recompensa multe alte echipe din fruntea clasamentului final. In fiecare zi cel mai mare peste prins pe intreg lacul va aduce un premiu suplimentar de 200 euro, impreuna cu o surpriza din partea sponsorului SBS.
 
Suntem deja parte din conceptul WCC, lucru certificat de Ross Honey care a fost prezent la festivitatea de deschidere a concursului. Fara Radu Morar (PVTV) si Robert Raduta (Radutalake) acest concurs nu s-ar fi disputat.
Si anul acesta concursul este reflectat in paginile unei mici brosuri care circula la standuri, brosura ce aduce informatii de ultima ora de pe balta. Iata mai jos primul numar. Fir intins tuturor echipelor participante!
 
 
 
 
 
Sursa: PVTV
 
 
Momentan, nu există fotografii.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.