Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Clasament subiectiv, dar trist! Romania coboara in ierarhia mondiala.

joi, 11 octombrie 2018
Dupa o lunga perioada de timp in care ne-am mentinut in topul mondial in ceea ce priveste medaliile obtinute la mondialele de crap, se pare ca anul acesta am parasit podiumul si am picat pe pozitia a patra...
 
Intr-un clasament postat pe Instagram de Rob Hughes, capitanul echipei reprezentative a Angliei de pescuit la crap, ierarhia s-a schimbat la varf in ceea ce priveste medaliile adunate la mondiale. Foarte important este faptul ca vorbim de un clasament intocmit pe ultimii 6 ani (de ce nu 5? de ce nu 7?).
 
rob hughes 
In acest mod a iesit din ecuatie anul 2012, cel mai bun an al Romaniei din punct de vedere al medaliilor castigate - doua de aur si una de argint (Energy Carp, Corbu, jud. Constanta). In topul postat de englez suntem contabilizati numai cu medaliile adunate in perioada 2013-2017 de cluburile Carp United si CC Corbu.
 
carp fishing world ranking countries 
Chiar daca anul acesta Romania nu a obtinut decat un modest loc 24 la controversatul mondial din Serbia, daca s-ar intocmi un clasament al medaliilor all time (de la debutul mondialelor de crap si pana in prezent, 1999-2018) tara noastra s-ar afla in continuare pe podium. Deoarece, pe langa medaliile despre care am vorbit mai sus (castigate de Energy Carp) s-ar adauga si cele din perioada 2004-2007 adunate de Senzor Carp Team.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.