Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Claumar Insoft Carp Team adjudeca cele mai importante trofee din cadrul Cupei Top 10 CARPINA

luni, 28 iulie 2014
În perioada 24-27 iulie, pe lacul Corbu s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Cupei “Top 10 CARPINA”.
 
În cadrul concursului Claumar Insoft Carp Team a avut rezultate excepționale, câștigând cel mai important loc al competiției, locul 1 în clasamentul general. Echipa a demonstrat constanță și pricepere remacabilă învingând cele 25 de echipe înscrise în concurs, adjudecând locul 1 și pe sectoarele A respectiv B.
 
 
 
“A fost un concurs dificil, am muncit mult și ne bucurăm că am câștigat mai ales în contextul în care, am fondat recent primului Club Profesionist de Pescuit la Crap, Claumar Insoft Carp Team”, a declarat Cristian Aciubotăriței, pescar pasionat și fondator al clubului.
 
 
 
Pentru sectorul A, echipa câștigătoare Claumar Insoft a fost formată din Cristian Aciubotăriței, Nicu Dinescu și Ionuț Voicu, iar în sectorul B, echipa RB Baits formata din Radu Bădică și Iohann Kraus.
 
 
 
“A fost un concurs de strategie care s-a jucat la calitate”, a declarat Radu Bădică – RB Baits.
 
Captura competitiei a apartinut echipei Club Carp Corbu CCC, formata din Vali Darie, Stelian Bucovala si Cezar Enescu, si a cantarit 15,43 kg.
 
Clasamentul final se poate vedea pe site-ul lacului Corbu. Click aici.
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.