Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Claumar s-a intors in fenomen! Cum a reusit Claudiu Popa sa mobilizeze un lot intreg cu care sa castige fara emotii 6 Carp Clubs?

marți, 10 octombrie 2017
Pentru o perioada am spus pas concursurilor de crap si m-am axat pe dezvoltarea magazinului de pescuit, insa dupa o absenta de un an de la 6 Carp Clubs si de 2 ani de la Campionatul National, am hotarat ca e timpul sa revin in acest circuit competitional.
 
claumar pescar 
Totul s-a petrecut foarte rapid si nu am avut timp de pregatiri prea mari inainte de acest concurs. Alaturi de clubul Claumar Insoft am reusit sa castigam prima editie a acestui turneu, care la acea vreme se disputa intr-un alt format cu 6 loturi pe 6 lacuri distincte. Editia de anul acesta a fost diferita, la concurs participand cele mai renumite 12 cluburi din Romania, intr-o singura etapa finala, pe lacul Corbu din judetul Constanta.
 
Am aranjat telefonic o intalnire cu colegii de club, am stabilit strategia comuna de atac si un nume care sa nu fie uitat cu usurinta: Viitorul Claumar.
 
claumar 6 carp clubs 
 
Totul a mers ca o simfonie a lui Beethoven, existand o sincronizare perfecta intre echipele Claumar de pe fiecare sector. Dupa al doilea cantar lotul nostru era pe primul loc, iar la jumatatea concursului fiecare echipa de pe fiecare sector ocupa pozitia 1. De asemenea, eram primii si la calitate (se punctau cei mai mari 2 pesti prinsi pe fiecare sector).
 
vremea rea pescuit 
A fost un concurs foarte greu cu o vreme schimbatoare, ce a facut pestele sa nu se mai hraneasca cum trebuie. Sambata seara a fost cod rosu de furtuna, dar si de crapi mari, in acea noapte fiind cantariti si cei mai mari crapi din concurs.
 
claumar shimano 
Secretul nostru a constat in unitatea lotului, strategia comuna folosita, echipamentul de inalta clasa, precum si nada corespunzatoare. Multumesc pe aceasta cale sponsorilor nostri Shimano, Sufix, Dynamite Baits. Carp Spirit si colegilor din club care si-au dovedit clasa si in asemenea conditii de pescuit: Catalin Ureche, Catalin Chiscari, Marian Vranceanu, Bogdan Lazopulu, George Roman,Valeriu Martoiu, Florin Mihalache, Cristian Mihalcea, Ionut Anghel, Marius Popa, Razvan Marinescu si Radu Badica. 
 
claudiu popa claumar 
Viitorul Claumar abia isi incepe parcursul in noua formula si va fi prezent atat la Campionatul National din 2018, cat si la urmatoarea editie 6 Carp Clubs.
 
claudiu popa pescuit 
Claudiu Popa
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.