Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

CN 2017. Am luat doua goluri in minutul 89...

luni, 26 iunie 2017
Am facut doua deplasari la Constanta anul acesta cu lotul The One, una pentru semifinala si cea de-a doua pentru marea finala. Concursuri pe sectoare, dupa regulile internationale, cu trei echipe pe pista de concurs, cate una in fiecare sector. Componenta echipelor fost aceeasi (Tomulescu & Dochita, Matea & Chivu - Subtirica, Lixandru & Voicu), dispunerea pe sectoare fiind diferita la cele doua concursuri, in functie de tragerea la sorti.
 
lotul the one 2017 
Statistica arata ca au existat 24 de cantare oficiale in cele doua concursuri, cate 12 pentru fiecare dintre ele. Ei bine, la 20 dintre ele The One a fost pe primul loc. 11 la semifinala si 9 la finala. Din pacate, la cel de-al 24-lea si cel mai important ne-am trezit pe locul secund. Poate si de asta am pierdut, din cauza presiunii foarte mari puse pe umerii pescarilor nostri. Am condus majoritatea timpului si am fost obligati sa riscam foarte putin pentru a conserva rezultatul.
 
ionut voicu the one 
E ca la fotbal, cand ai 1 la 0 si te bagi cu curu' in poarta. Ghinionul a facut sa primim doua goluri in minutul 89 si sa nu mai avem ce face. Eu sunt multumit de trendul ascendent pe care se afla echipa. Suntem unul dintre cele mai valoroase loturi din competitia crapista nationala. Anul viitor o sa mai fie un campionat national in care imi doresc ca finalul sa ne prinda cu 4 la 0 pe tabela. Ca sa nu se mai poata intampla nimic.
 
Andrei Vladeanu 
Andrei Vladeanu 
Manager The One 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.