Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cupa Copiilor MarelePescar.ro - 1 iunie 2018 - Hermes Peris.

joi, 31 mai 2018
Copiii pasionati de pescuit sunt invitati, vineri (1 iunie 2018) la balta Hermes Peris, la un concurs dedicat exclusiv celor mici.
 
cupa copiilor pescuit hermes peris 
Concursul este destinat doar micilor pescari si se va desfasura pe durata a 4 ore in intervalul 10-14. Fiecare copil va primi gratuit din partea organizatorilor si a sponsorilor o sapca, varga, nada, accesorii si diploma de participare.
 
Nu exista lista de inscrieri, iar participarea este gratuita.
 
cupa copiilor 
Intrecerea a devenit deja o traditie la Hermes Peris, ajungand anul acesta la cea de-a 5-a editie.
 
valahu pescuit 
La eveniment vor participa si cativa invitati surpriza, precum Radu Valahu care ii invita pe parinti in special la un concurs de Skandenberg, fostii fotbalisti Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici si multi altii.
 
Lacul Hermes Peris se afla la 38 de km de Capitala. Ruta de iesire din Bucuresti (Baneasa) incepe cu Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN1), traseul intersectand localitatile Otopeni, Balotesti, Saftica si Tancabesti. Dupa intrarea in Tancabesti, la indicatorul rutier spre Peris, se vireaza stanga pe DJ101B, se parcurg aprox. 8 Km, se traverseaza calea ferata si apoi inca 300 metri pana la balta.
 
La multi ani, copii!
 
senzor partener 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.