Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

De neoprit! Montura pentru vreme rece de la Claumar.

vineri, 10 noiembrie 2017
Ne-am intors recent de la unul dintre ultimele concursuri ale anului. Boilies Special Cup s-a desfasurat in perioada 6-8 noiembrie la Hermes Peris, unde s-au premiat cei mai mari 5 pesti prinsi pe fiecare sector.
 
Eram deja in luna noiembrie si stiam ca pestele nu va raspunde cu usurinta si astfel va trebui sa umblam cu "fineturi agresive".
 
Ce intelegem prin ''fineturi''? 
 
optimex carp spirit
 
Noi, cei de la Viitorul Claumar, suntem fani ai monturilor legate cu fluorocarbon, dar de obicei le legam cu carlige speciale de chod, ce au ochetul orientat spre exterior. De aceasta data am legat firul Opti-Mex de 0,35 mm de la Carp Spirit cu Boilie Beak Point nr 7 tot de la Carp Spirit, un carlig cu ochetul drept de forma wide gape. Aceasta combinatie a facut ca monturile noastre sa aiba o agresivitate sporita si consideram noi ca ne-au ajutat sa obtinem locul 1 la finalul concursului.
Opti-Mex este un fluorocarbon suplu, 100% invizibil in apa si foarte rezistent la nod si abraziune.
 
carlige carp spirit 
Carligul Boilie Beak Point este unul dintre modelele noastre preferate, insa niciodata nu am folosit o marime asa de mica, numarul 7 de la acest model comparandu-se cu nr. 8 sau 9 de la altele.
 
viitorul claumar 
La carlig am folosit boilies-uri de 12 mm invelite in pasta solubila din gama Claumar RB Baits.
Aceast tip de montura nu este special pentru concursuri si se poate folosi in orice partida de pescuit. Noi o folosim insa atunci cand apa este rece, iar crapul devine pretentios.
 
Claudiu Popa 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.