Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Drumul catre CM Crap Ucraina 2020 trece pe la Corbu: Campionatul AGVPS, editia 2019.

vineri, 12 aprilie 2019
In urma sedintei subcomisiei de crap din cadrul AGVPS, condusa de presedintele Oliviu Orhei, din data de 11 aprilie 2019, au fost stabilite conditiile de organizare si modul de desfasurare ale calificarilor pentru mondiale.
 
campionatul de pescuit la crap 
Ca si anul trecut, formatul campionatului este compus din doua manse eliminatorii de calificari, o semifinala si o finala.
 
Etapa I de calificare: 20–23 iunie 2019 (mansa cu subsectoare);
Etapa a II-a de calificare: 04–07 iulie 2019 (mansa cu subsectoare);
Semifinala: 12–15 septembrie 2019 (mansa cu subsectoare);
Finala: 03–06 octombrie 2019 (se va disputa cu cate un stand liber intre echipe / pe fiecare sector in parte).
 
Loturile inscrise la acest eveniment vor merge in etapele de calificare, conform tragerii la sorti organizate in data de 08.05.2019 (urmeaza a fi anuntata locatia si ora). In semifinala se vor califica, din fiecare etapa de calificare, primele sase loturi, in ordinea clasamentului final al acestor manse. Finala campionatului se va disputa intre primele sase loturi clasate cel mai bine din semifinala.
 
lacul corbu 2 
Ca si la precedentele editii, evenimentul va avea loc pe lacul Corbu 2, din Constanta.
 
Contributia de participare la acest eveniment este de 1000 de euro (4800 lei) pentru un numar minimum estimat de 30 loturi. In cazul in care numarul de echipe difera de acest numar, taxa de participare se va recalcula. Se va achita un avans in valoare de 500 de euro (2400 lei) maximum pana la data de 3 mai, orele 24:00, iar restul pana pe 17 mai 2019, orele 24:00.
 
Dupa aceste date, orice alta plata nu va mai fi luata in consideratie. Cluburile care vor achita contravaloarea avansului pentru contributia de participare, iar ulterior nu mai pot plati diferenta, indiferent de motiv, vor pierde suma respectiva, care va intra in fondul pentru organizarea evenimentului.
 
pescuit la crap 
Loturile interesate de acest eveniment vor incheia o conventie scrisa cu Organizatorul pentru participare. Dupa semnarea acesteia de catre ambele parti, va fi emisa o factura, in baza careia se va plati taxa aferenta. In contractul dintre cele doua parti se vor regasi toate obligatiile si drepturile ambelor parti implicate in acest campionat.
 
oliviu orhei 
Echipa de arbitraj a competitiei va fi condusa de catre Dl. Gabi Calota, iar persoana de contact pentru inscrieri este Dl. Oliviu Orhei.
Intentia de inscriere se poate comunica pe forumul Crapmania.ro, sectiunea Campionatul National de Crap sau pe e-mail la oliviu.orhei@gmail.com.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.