Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Este oficial dupa testul antidoping – Carp United este pentru a doua oara consecutiv Campioana AGVPS

sâmbătă, 27 iunie 2015

Pentru a doua oara consecutiv Carp United reuseste sa castige Campionatul AGVPS desfasurat pe pista de la Corbu, Constanta. De data aceasta lotul format din Bogdan Dragan, Vasile Ivan, Gheorghe Clampa, Mihai Pripon, Tudor Cosmin, Catalin Borcan, Marius Barbu, Bogdan Bagiag, Nicolae Repciuc, Dutu Dorel si Irinel Bunica a reusit sa se califice la Campionatul Mondial ce va avea loc anul acesta pe raul Ebro, in Spania. 

A fost un campionat foarte disputat, cu multe rasturnari de situatie, dar in cele din urma lotul campion en titre a reusit sa se impuna, castigand acest concurs de pe o grila cotata ca fiind printre cele mai slabe. Din fericire experienta pescarilor acumulata in decursul anilor si-a facut simtita prezenta, iar lotul Carp United a reusit sa se adapteze cerintelor baltii si sa aleaga strategia castigatoare inca de la inceputul finalei. Nu a fost usor, dar victoria este mult mai dulce atunci cand este obtinuta dupa o grila slaba, nu-i asa?
 
 
 
Acest campionat a mai avut si o premiera ... pentru prima data 4 membri din lotul castigator au fost supusi testului antidoping, decizie luata in urma rezultatelor din prima mansa. Bineinteles ca rezultatele acestor teste au fost negative. Per total aceste teste sunt un lucru foarte bun pentru viitorul acestui sport.
 
 
 
Sa nu uitam de cele 2 recorduri doborate de lotul Carp United in aceasta finala: cea mai mare cantitate de peste prinsa vreodata pe sectorul B de catre echipa formata din Bogdan Dragan, Mihai Pripon si Catalin Borcan cu 853.73 kg si cea mai mare cantitate prinsa vreodata de un lot pe lacul Corbu - 2450.06 kg!
 
Aceste recorduri au fost batute cu ajutorul nadei folosite de lotul Carp United: boilies 220v by Bogdan Dragan, groundbait Special Baboieru si Master Groundbait by Culi Baits.
 
 
 
Fir intins lotului Carp United in Spania si speram sa ocupam cea mai inalta treapta a podiumului mondial!
 
Bogdan Dragan 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.