Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Finala Campionatului AGVPS de pescuit la crap, editia 2017.

miercuri, 21 iunie 2017
Cele mai bune 6 cluburi din pescuitul romanesc isi disputa incepand de joi finala campionatului si totodata titlul de campioana in 2017.
 
 lotul senzor
Carp United, Corbu CCC, Senzor Shimano, The One, Tomis Carp si WLC Carp Club sunt cele 6 loturi care s-au calificat in urma celor 2 semifinale desfasurate cu cateva saptamani inainte.
 
grila finala cn agvps 2017 
Competitia se desfasoara in perioada 22-25 iunie, de joi pana duminica, iar grila de concurs (foto) dupa care se va disputa aceasta finala a fost votata de managerii celor 6 cluburi calificate. Se pescuieste cu cate un stand liber intre fiecare echipa.
 
wlc carp club 
liveTEXT » Urmareste desfasurarea finalei Campionatului AGVPS pe forumul Crapmania.ro.
 
shimano ultegra 
LIVE FOTO & VIDEO » Hai cu noi la finala. Transmitem imagini foto / video de pe pista de concurs. Urmareste-le in sectiunea FOTO de pe forumul Crapmania.ro
 
boigdan dragan 
Lotul castigator va primi titlul de campion national al Romaniei si va reprezenta echipa nationala a Romaniei la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap ce va avea loc in perioada 20-23 septembrie 2017 pe lacul Deseda din Ungaria.
Iata si cine a castigat ultimele editii ale Campionatului AGVPS.
 
2016 - Carp United
2015 - Carp United
2014 - Carp United
2013 - Ovidius Constanta
2012 - Energy Carp Brasov
2011 - Nexgen Bucuresti
2010 - Planet Carp.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.