Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Finalul telenovelei? CIPS FIPS a decis cine trimite echipa nationala a Romaniei la mondiale.

miercuri, 25 mai 2016
Confederatia Internationala de Pescuit Sportiv, reunita in cadrul congresului din 16 aprilie 2016, in Setubal, Portugalia, a decis ca AGVPS sa ramana membru CIPS FIPS cu drepturi depline.
 
 
Comunicarea a fost transmisa, in scris, catre presedintele FRPS si este definitiva pana la o alta solutie.
Aceasta problema a ridicat multe semne de intrebare in ultimii ani in lumea competitionala de pescuit, fiind subiectul principal al mai multor scandaluri si procese. 
 
 
La finalul saptamanii trecute s-a incheiat prima etapa a Campionatului AGVPS, la care au participat 12 loturi de pescuit la crap. Primele 6 clasate vor participa in finala ce va avea loc la Corbu, in perioada 9-12 iunie 2016.
 
Vezi desfasurarea primei manse, precum si galeria foto din timpul concursului, pe forumul Crapmania.ro, in sectiunea Campionatul National de Crap.
 
Crapmania.ro
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • miercuri, 1 iunie 2016 12:24

    Hot Angels : Brandul HOTANGELS RO , ofera un masaj 50% GRATUIT pt administratorul acestui site sau pentru autorul articolului si multe alte reduceri pentru cititorii articolului de mai sus (Happy Hours, 3+1 gratis, 5+2 gratis, etc). Mai multe detalii pe HotAngels ro si 0 7 3 4 2 0 0 1 0 0